Rambo Okan Köprüdeki Trabzonspor Bayrağını Üçüncü Denemesinde Kesti

Rambo Okan Köprüdeki Trabzonspor Bayrağını Üçüncü Denemesinde Kesti

Fenerbahçe'nin tanınan ve sevilen taraftarı "Rambo Okan" üçüncü denemesinde boğaz köprüsünde asılı olan Trabzonspor bayrağını kesti. Sosyal medyada tepkiler ikiye bölündü. Fenerbahçe'li taraftarlar Rambo'ya destek mesajları paylaştı.

Fenerbahçe camiasında Rambo Okan olarak tanınan Okan Güler, Boğaz Köprüsü'nde asılı olan Trabzonspor bayrağını kesti. daha önce iki kez girişimde bulunan ancak Trabzonspor bayrağını kesemeyen Rambo Okan, üçüncü denemesinde bayrağı kesmeyi başardı.

Trabzonspor'un ligin bitimine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi üzerine Trabzonspor bayrağı İstanbul Boğaz Köprüsü'ne asılmış, Boğaz Köprüsü bordo mavi renklere bürünmüştü. Boğaz Köprüsü'nde Trabzonspor bayrağının dalgalanması üzerine özellikle Fenerbahçe taraftarları olmak üzere üç büyüklerden tepki gelmiş bayrağın indirilmesi istenmişti. Sosyal medyada gösterilen tepkilerin ardından Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç da İstanbul Boğaz Köprüsü'ne İstanbul takımı olmayan bir takımın bayrağının asılmasına tepki göstermişti. Ali Koç'un tepkilerinin ardından Fenerbahçe taraftarları sosyal medyada yer alan tepkilerini büyütmüştü.

Tepkilerin ve bayrağın sökülmesi taleplerinin ardından Fenerbahçe taraftarlarınca sevilen Fenerbahçe'li Rambo Okan lakabıyla tanınan Okan Güler, Boğaz Köprüsü'nde asılı olan Trabzonspor bayrağını kesmeye çalışmış ancak başarılı olamayıp gözaltına alınmıştı. Ancak ilk girişiminde başarısız olan Rambo Okan ikinci denemesini de yapmış ve yine Trabzonspor bayrağını kesmeye çalışmıştı. İkinci denemenin ardından başarılı olamayan Rambo Okan, intihar etmeye çalışmış ancak polis ekiplerinin kendisini ikna etmesi ile

İlk iki girişiminde başarısız olan Rambo Okan Güler, dün gece saatlerinde üçüncü kez İstanbul Boğaz Köprüsü'ne asılı olan Trabzonspor bayrağını kesmeye çalışmış ve bu sefer başarılı oldu. Rambo Okan'ın bayrağı kestiği görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı ve Fenerbahçe taraftarlarından kendisine büyük destek geldi.

Fenerbahçe'den Rambo Okan'a Destek

Rambo Okan'ın köprüde asılı olan Trabzonspor bayrağını kesmesi üzerine Fenerbahçe taraftarları tarafından kendisine büyük destek geldi. Taraftarlar, Rambo'ya teşekkür mesajlarını Twitter başta olmak üzere sosyal medya platformlarında teşekkür mesajlarını iletti.

Trabzonspor'dan Büyük Tepki

Trabzonspor taraftarları ise kulüp bayraklarının İstanbul Boğaz Köprüsü'nden sökülmesi üzerine Rambo Okan başta olmak üzere Fenerbahçe Spor Kulübü'ne ve kulüp taraftarlarına sert tepkiler gösterdi. Rambo Okan lakaplı Okan Güler'in tutuklanması talebi ise dikkat çekti. Henüz konuya ilişkin Fenerbahçe Spor Kulübü ya da Trabzonspor A.Ş. tarafından resmi bir açıklama gelmedi.