PSG'den Arda Güler hamlesi! Fransız devi Arda Güler'i istiyor

PSG'den Arda Güler hamlesi! Fransız devi Arda Güler'i istiyor

Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki genç yeteneği Arda Güler için dünya çapında pek çok kulüp incelemeler yapıp oyuncuyu kadrosuna katmak istese de Fransız devi PSG'nin Arda Güler'i kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Satır başları gursesgazetesi.com'da...

Fransız dünya devi Paris Sanit Germain'in Arda Güler'i istediği haberi bugün spor gündemine bomba gibi düştü. Lionel Messi, Neymar, Mbappe ve Sergio Ramos gibi dünyanın en iyi futbolcularını kadrosunda barındıran PSG'nin Arda Güler'i istemesi haberinin ardından başta Fenerbahçe'li taraftarlar olmak üzere futbol severler gerek arama motorlarında gerekse sosyal medya platformlarında haberin doğruluğunu araştırmaya başladı. Peki; PSG Arda Güler'i istiyor mu? Arda Güler'in güncel değeri ne kadar? Konuya ilişkin detaylar ve satır başları haberin devamında, Gürses Gazetesi'nde...

Arda Güler'in Fenerbahçe Performansı

Fenerbahçe altyapısında olan ve bu sezon A Takım ile forma giyme şansı bulan Arda Güler performansı ile dünya çapında futbol severleri etkiledi. Arda Güler'in sarı lacivertli forma ile çıktığı maçlardaki başarısı yalnızca Türkiye'de değil dünyanın pek çok noktasında büyük yankı uyandırdı. Çubuklu forma ile çıktığı toplam 16 maçta 3 gol 5 asist ile doğrudan puana katkı yapan 17 yaşındaki Arda Güler, yedek kaldığı maçlarda ise taraftardan büyük destek gördü.

PSG Arda Güler'i İstiyor

17 yaşındaki yetenekli oyuncu, 25 numaralı forması ile geçtiğimiz sezon çıktığı tüm maçlarda beğeni topladı. Cesur oyunu, yetenek dolu hareketleri ve hem soğukkanlı hem de heyecanlı oluşu ile dikkat çeken Arda Güler'e Avrupa kulüplerinden çok sayıda talip olan takım olmuş olsa da, bugün ortaya çıkan bir haberle herkes şaşkınlığa uğradı.

Kadrosunda Messi, Neymar, Ramos ve Mbappe gibi yıldız oyuncuların olduğu PSG'nin genç yetenek Arda Güler'e talip olduğu öğrenildi. Son Fransa şampiyonu takımın istediği oyuncu Arda Güler'in ise Avrupa'ya gitmeye olumlu baktığı öğrenildi.

Türkiye'den dünya devi kulüplere giden oyunculara bir yenisinin eklenmesi durumunda Arda Güler'in serbest kalma bedeli olan 30 milyon euro PSG tarafından Fenerbahçe'ye ödenecek. Transfer ücreti rekoru olacak olan bu rakamın ödenmesi halinde Fenerbahçe transfer hamlelerinde büyük bir rahatlığa kavuşacak.

Bugün bir son dakika gelişmesi olarak yaşanan bu olayın ardından taraftarlar yeni gelişmeleri heyecanla bekliyor. Yeni gelişmelerin yaşanması durumunda, en son haberler en hızlı şekilde Gürses Gazetesi'nde paylaşılacak.