Polonyalı Gölcü Robert Lewandowski Kararını Verdi! Barcelona'ya mı Gidiyor?

Polonyalı Gölcü Robert Lewandowski Kararını Verdi! Barcelona'ya mı Gidiyor?

Bayern Münih'in yıldız golcüsü Robert Lewandowski, tam kararını verdi. Lewandowski yıldızının parladığı takımdan ayrılacak mı? Barcelona resmi transfer teklifi yaptı mı? Bütün ayrıntılarıyla gursesgazetesi.com'da...

Polonyalı gölcü Robert Lewandowski tam kararını verdiğini açıkladı. Akıllar da tek soru Lewandowski hangi takıma gidecek. Takımdan ayrılma sebebi nedir? Barcelona resmi teklif yaptı mı? İşte bütün ayrıntılar...

Robert Lewandowski takımından ayrılacağını açıkladı. Adı Barcelona'yla anılan Polonyalı yıldız golcü, kariyerine Bayern'de devam etmeyeceğini resmi açıklama ile belirtti. Bayern Münih Sportif Direktörü Hasan Salihamidzic, Robert Lewandowski'nin takımdan ayrılma istediğini açıkladı. Lewandoswki'nin tam olarak kafasında neler olduğunu, kimlerin aklına girdiğini ve takımdan neden ayrılmak istediğini anlamış değilim ifadelerini kullanan Salihamidzic, yıldız oyuncumuz ile tamamlayamadığımız hikayemizi bitirmek istiyoruz. Lewandowski'nin takımda kalması için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız. Taraftarlarımız sakin kalsın Lewa takımda kalacak kimse bizden onu alamaz. Bonservis bedelini kimsenin ödeyeceğini tahmin etmiyorum. Çünkü o para daha şuan da Futbol piyasasında verilmedi. Lewandowski'de bireysel başarı alanında verilen Ballon Dor'u almak istiyor. Gelecek sezon Bayern Avrupa'da Şampiyonlar Ligi'nde tüm kupalara büyük favori olacak. Kupaların hepsini almak istiyoruz. Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde büyük hayal kırıklığı ve kendimizce şans eseri elendiğimize inanıyoruz. Alman panzeri Bayern Münih, Avrupa futbolunda tarihi boyunca elde ettiği başarılar ile tarihin en iyi kulüpleri arasında yer almaktadır.

Bayern Münih Sportif Direktörü Hasan Salihamidzic, Sky Almanya'ya yaptığı açıklamada, ''Lewa'yla konuştum. Sözleşme uzatma teklifimizi kabul etmediğini ve kulüpten ayrılmak istediğini iletti. Yeni bir şeyler denemek istiyormuş. Bizim pozisyonumuz ise değişmedi. Lewa'nın sözleşmesi 30 Haziran 2023'de bitiyor. Bu bir gerçek. Lewa takımda kalacak ve hiç kimse onu bizden alamayacak. Barcelona bize hala resmi teklif yapmadı. Lewa'nın bizimle sözleşmesi sürüyor. Tavrımız net.'' ifadelerini kullandı.

2014-15 sezonu yaz transfer döneminde Borussia Dortmund'tan, Bayern Münih'e bedelsiz transfer olan 33 yaşındaki yıldız golcü 8 sezon boyunca toplam 375 resmi maça çıkarken, karşılaştığı maçlar da toplam 376 gol atarken 58 asist yaptı.