Oğulcan Çağlayan Peri Ispartalı ile dünya evine girdi! Nikah şahitleri imparator Fatih Terim ve Arda Turan oldu!

Oğulcan Çağlayan Peri Ispartalı ile dünya evine girdi! Nikah şahitleri imparator Fatih Terim ve Arda Turan oldu!

Galatasaray'a olaylı gelişinin ardından herkes tarafından sempatikliği ile sevilen Oğulcan Çağlayan ile sevgilisi Peri Ispartalı dünya evine girdi. Nikah şahitleri imparator Fatih Terim ve Arda Turan oldu!

Galatasaray'a olaylı gelişinin ardından herkes tarafından sempatikliği ile sevilen Oğulcan Çağlayan ile sevgilisi Peri Ispartalı dünya evine girdi. 15 Haziran tarihinde evleneceği söylenilen Oğulcan Çağlayan'ın bugün düğününde güzel görüntülere şahit olundu. Galatasaray futbol takımından birçok oyuncu düğüne katılırken düğünde nikah şahitliklerini Fatih Terim ve Arda Turan yaptı.

ekran-resmi-2022-06-15-22-57-34.png

İmparator Fatih Terim'i uzun süredir görmeye hasret kalan Galatasaray taraftarları sosyal medyada bu görüntüleri çok fazla konuşurken İmparator'un nikahta ki konuşması ise herkes tarafından merakla karşılandı. Nikah şahitliğini daha önce Fatih Terim'in yapacağı konuşulurken Oğulcan Çağlayan'ın düğününde Arda Turan'ın da nikah şahitliği yapması gündemde büyük yankı uyandırdı.

İMPARATOR VE KAPTAN DÜĞÜNDE ŞAHİTLİK YAPTI!

ekran-resmi-2022-06-15-22-57-39.png

Çaykur Rizespor'dan Galatasaray'a gelen Oğulcan Çağlayan sonrasında gösterdiği performans ile birlikte taraftarın sevgilisi olmuştu. Bu sezon takımda çok fazla forma şansı bulamayan Oğulcan Çağlayan başka takıma transfer olurken eski takım arkadaşları ve hocası onu düğünde yalnız bırakmadı.

Başarılı orta saha kanat oyuncusunun Peri Ispartalı ile düğününde nikah şahitliklerini İmparator Fatih Terim ve Arda Turan yaptı. Gelen bu haberler sonrasında ise taraftarlar düğün görüntülerini merakla araştırırken sosyal medyaya düşen o görüntüler ise çok konuşuldu.

ekran-resmi-2022-06-15-22-59-27.png

TERİM'İN OĞULCAN ÇAĞLAYAN'IN DÜĞÜNÜNDE Kİ KONUŞMASI

Nikah şahitliği yapan Fatih Terim, düğünde mikrofonu eline alarak kendi evliliğinden bir şeyler kattığı konuşmasını yaptı.

“Ben de Haziran’da evlenmiştim. Bizde ayın 22’sinde 40. yılımızı kutlayacağız. Onun için özellikle söylüyorum. Evlilik cüzdanı değerli bir evraktır. Bir defter değil. Aileyi bir arada tutan aileyi mutlu eden ve mutsuz eden çok önemli bir evrak” ifadelerini kullanarak Oğulcan Çağlayan ve Peri Ispartalı’ya önemli nasihatlarda bulundu.

Arda Turan'ın ve Galatasaray takımının futbolcuları ile Fatih Terim'in yakınlıkları ise sosyal medyada çok konuşulurken taraftarlar "Fatih Terim Göreve" mesajları atmaya başladı. Galatasaray'da yeni başkan Dursun Özbek'in teknik direktör tercihi halen belli olmazken gündemde ki isimler Igor Tudor, Okan Buruk ve Fatih Terim olmuştu. Yönetim kurulu ile yapılan toplantıda Fatih Terim'i yıpratmamak amacıyla şimdilik teklif götürmeyi düşünmeyen Galatasaray'da ilerleyen günlerde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.