O Samsun'lu futbolcu şampiyon Trabzonspor'u kupadan etti!

O Samsun'lu futbolcu şampiyon Trabzonspor'u kupadan etti!

Yukatel Kayserispor ile Trabzonspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final karşılaşması tamamlandı. O Samsun'lu futbolcu şampiyon Trabzonspor'u kupadan etti!

Yukatel Kayserispor ile Trabzonspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final karşılaşması tamamlandı. Karşılaşmada Yukatel Kayserispor evinde Trabzonspor'u 4-2'lik skorla mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükseldi. Haftalardır Süper Lig'de aldığı kötü sonuçlar ile birlikte tüm odağını Türkiye Kupası'na çeviren Yukatel Kayserispor'da gecenin kahramanı Emrah Başsan oldu.

Yukatel Kayserispor’un yıldız futbolcusu Emrah Başsan Ziraat Türkiye Kupası maçında Trabzonspor maçının adamı oldu. Aslen Samsunlu olan yetenekli futbolcu Emrah Başsan, Trabzonspor’a attığı iki golle Kocaelispor’u finalede taşıdı. Attığı gollerle takımının kahramanı olan Samsunlu futbolcu Emrah Başsan kupada finale çıkmamın sevincini doyasıya yaşadı.

EMRAH BAŞSAN KİMDİR?

Emrah Başsan, 17 Nisan 1992 tarihinde Gebze'de dünyaya geldi. 28 yaşındaki kanat oyuncusu küçük yaşta futbol hayatına başladı. Boyu 1,77 olan genç futbolcu henüz 10 yaşındayken altyapılarda yer almaya başladı.

Kariyerinin en önemli transferini Galatasaray'da yapan Emrah Başsan yeteri kadar forma şansı bulamamasının ardından Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a transfer olmuştu. Bu sezon ise Yukatel Kayserispor formasını terletiyor.

YUKATEL KAYSERİSPOR 4-2 TRABZONSPOR

Kayserispor ile Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde, bordo-mavililerin 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında karşı karşıya geldi; kazanan 4-2'lik skorla Kayserispor oldu ve sarı-kırmızılılar finale yükseldi.

  • Yukatel Kayserispor: Lung, Onur Bulut, Hosseini, Attamah, Carole, Ramazan Civelek, Kemen, İbrahim Akdağ, Thiam, Bertolacci, Mustafa Pektemek
  • Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Puchacz, Hugo, Ahmetcan Kaplan, Dorukhan Toköz, Bakasetas, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Visca, Nwakaeme, Cornelius

GOLLER: Emrah Başsan (2), Mecit Hüseyni, Mame Thiam Kayserispor'un gollerini kaydederken Trabzonspor'da ise Anthony Nwakaeme ve Anastasias Bakasetas fileleri havalandırdı.