Nurullah Aslan'ın Süper Lig transferi tamamlanmak üzere!

Nurullah Aslan'ın Süper Lig transferi tamamlanmak üzere!

Yılport Samsunspor'da transfer çalışmaları erkenden başladı. Nurullah Aslan'ın Süper Lig transferi tamamlanmak üzere!

Yılport Samsunspor'da transfer çalışmaları erkenden başladı. Geçtiğimiz haftalarda gündeme bomba gibi düşen gelişmelerin ardından Nurullah Aslan'ın Süper Lig'e transferi olacağı konuşuluyordu. Süper Lig'den gelen teklifleri değerlendiren başkan Yüksel Yıldırım ise transfer için görüşmeleri devam ettiriyor. Nurullah Aslan'a Süper Lig'den Kasımpaşa ve Başakşehir takımlarından teklif geldi.

Spor Toto 1.Lig'de gösterdiği performans ile birlikte herkesin dikkatlerini çeken Nurullah Aslan'a geçtiğimiz senelerde Beşiktaş resmi teklif yapmıştı. Yılport Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım ise yaptığı açıklamalar sonrasında oyuncusunun transferinin gerçekleşmeyeceğini paylaşmıştı. Bu sene ise tepki çeken Nurullah Aslan'ın performansları sonrasında ise transferler tamamlanmak üzere. Kasımpaşa ve Başakşehir transferi erkenden bitirmek istiyor. İşte detaylar Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

NURULLAH ASLAN'IN TRANSFERİ BİTMEK ÜZERE

Yılport Samsunspor'da Nurullah Aslan'ın gidişi kesinleşirken bu süreçte ise kulüp başkanı Yüksel Yıldırım, Altay'ın Süper Lig'de performans gösteren kalecisi ile prensipte anlaşma sağladı.

Mautesz Lis ile prensipte anlaşan Yılport Samsunspor'da Nurullah Aslan'ın transferinde herhangi bir engel kalmadı.

Kırmızı beyazlıların son üç sezonda kalesini koruyan ve kimseye kaptırmayan Nurullah Aslan’a süper lig ekipleri talip oldu. Başakşehir’in Volkan Babacan’ın alternatifi olarak Nurullah Aslan’ı düşünmesinin ardından bir diğer süper lig Kulübü Kasımpaşa’da Nurullah’a talip oldu. Ertuğrul Taşkıran’ın sezon sonunda Fenerbahçe’ye transfer olması nedeniyle Kasımpaşa’nın Nurullah Aslan transferi için Samsunspor’un kapasını çalmaya hazırlandığı gelen bilgiler arasında.

NURULLAH ASLAN KİMDİR?

Samsunspor takımında Kaleci mevkinde forma giyen Nurullah Aslan, 05 Temmuz 1997 tarihinde dünyaya gelmiştir. 202 cm boyunda ve kilo olan Nurullah Aslan, Sağ ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 0 maça çıkan Nurullah Aslan, 0 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür.

Son haftalarda taraftardan tepki toplayan Nurullah Aslan'ın transferi liglerin tamamlanması ile birlikte resmi olarak açıklanacak.