Nuri Şahin’in Antalyaspor Serüveni Devam Edecek Mi

Nuri Şahin’in Antalyaspor Serüveni Devam Edecek Mi

Antalyaspor ile yenilmezlik serisi yaşayan Nuri Şahin’in Antalyaspor serüveni devam edecek mi? Nuri Şahin Antalyaspor’dan ayrılacak mı? Ayrıntılar gursesgazetesi.com’da…

Antalyaspor’un tecrübeli stoperi, Nuri Şahin döneminde başarıyla elde ettikleri çıkış sürecini yorumladı. Süper Lig ekiplerinden Akdeniz temsilcisi Antalyaspor’un tecrübeli defans oyuncusu Naldo, kontratının son senesinde takımda mutlu olduğunu önümüzdeki sene de Süper Lig’de üst sıraları zorlayacaklarını daha başarılı sezon geçireceklerini söylerken, takımın futbol sorumlusu Nuri Şahin’in gelmesiyle birlikte takım içinde havanın değiştiği başarının yakalandığı ve takımın performans açısından üstüne koyarak ilerlediğini söyledi.

Naldo’nun futbol kariyerinde oynadığı takımlar Espanyol, Getafe, Granada, Bologna, Udinese, Sporting Lizbon ve son olarak formasının terlettiği Antalyaspor takımlarında oynayan Naldo, ‘’Sezona kötü başladık ve sonrasında bir değişim yaşandı. Nuri Şahin’in göreve gelmesinden sonra takım toparladı ve bu durum saha sonuçlarına da yansıdı. 13 Maçlık bir yenilmezlik serimiz var, üst üste galibiyetlerimiz var. Bu gücü gösterebildik. Takım da hem çalışmalarıyla, hem de saha sonuçlarıyla bunu göstermiş oldu.’’ ifadelerini kullandı.

Tecrübeli Brezilyalı stoper Naldo Ersun Yanal ile Nuri Şahin arasındaki kıyaslama hakkındaki açıklaması, ‘’Kıyaslamanın doğru olmayacağını, Şahin kariyerinde büyük takımların oyuncusuydu. Çünkü ikisinin de zaferleri var. Nuri Şahin’in tek farkı oyunculuktan teknik ekibe geçiş yapması oldu. Nuri Şahin büyük takımlarda oynamış bir oyuncuydu. Buraya bir şekilde geldi. Ardından hoca olarak devam ediyor ve baktığımızda da şu ana kadar Türkiye’de sağladığı başarısını devam ettirir, istikrarını sağlayabilirse ki ben onun da olacağını düşünüyorum, yine aynı oyuncuk kariyerinde olduğu gibi başarılı bir hoca olacak. Bu sene kontratım bitecek ama ben burada çok mutluyum. Ailem de burada ve buraya yeteri kadar adapte oldu.’’ dedi.