Mesut Özil'den Fenerbahçe açıklaması

Mesut Özil'den Fenerbahçe açıklaması

Ligin son çeyreğinde yedek kalan Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Mesut Özil'in kulüpten ayrılıp ayrılmayacağı ile ilgili söylentiler sürekli olarak paylaşılırken Mesut Özil bir son dakika açıklaması ile Fenerbahçe'den ayrılmayacağını duyurdu.

Fenerbahçe'nin Arsenal'den kadrosuna kattığı dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil'in transferi sonrası beklentiyi karşılamaması taraftarları üzmüştü. Kimi zaman şans verilmeyen, kimi zamansa oyunda yüksek performans sergileyemeyen Mesut Özil'in teknik adam Jorge Jesus'un takımın başına geçmesi ile birlikte takımdan ayrılacağı söz konusu olmuş ve taraftarlar ikiye bölünmüştü. Bazı taraftarlar Özil'in takımdan gönderilmesini mantıklı bir karar olarak bulduğunu sosyal medya hesaplarından paylaşırken bazı taraftarlar ise Özil'in takımda kalması gerektiğini ve Jorge Jesus yönetiminde başarılı işler yapabileceğini belirtti. Bu iddiaların üstüne sarı lacivertli taraftarlar ve futbol severler gerek arama motorlarında gerekse sosyal medya platformlarında sıkça arama yaptı.

Gündeme gelen paylaşımlarda dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil'in gelecek planı da paylaşılmıştı. Yapılan paylaşımda Mesut Özil'in Fenerbahçe'nin ardından Premier Lig'e gideceği ve futbolu orada bırakacağı iddiası gündeme gelmişti. İddiaların hızla yayılmasının ve doğru olarak lanse edilmesinden sonra Mesut Özil resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla Fenerbahçe'de kalmak istediğini ve futbolu burada bırakacağını belirtti. Yönetimin alacağı kararlara saygı duyacağını yazan Mesut Özil'in paylaşımları Fenerbahçe taraftarları, yerli yabancı sosyal medya hesapları ve futbol severler tarafından defalarca paylaşıldı. Çok sayıda beğeni ve yorum gelen paylaşımda dünyaca ünlü yıldız futbolcunun çocukluk aşkı olan Fenerbahçe'de futbol hayatını noktalamak istediğini belirten Mesut Özil'in yaptığı açıklamalar dikkat çekti ve kendisi sosyal medya gündeminde en çok konuşulanlar arasına girdi. İşte Mesut Özil'in açıklamaları;

"Son günlerde kariyerim ile ilgi yapılan iddialarla ilgili olarak bir açıklama yapmam zorunlu oldu. İlk 6 ay ücret dahi almadan, çocukluk aşkım olan Fenerbahçe ile 3.5 yıl bir kontrat imzalayarak, kariyer hedefimi tamamlamıştım.

Altını çizerek tekrarlıyorum; Fenerbahçe’den başka bir takımda kariyerimi noktalamayacağım. Sözleşmem süresi boyunca, Çubuklu formamızı terletmek tek amacım. Bu kararım çok net ve kesindir."

Profesyonel yaşamın gereklilikleri gereği, yönetimimizin benimle ilgili bir karar alması durumunda ise bu tavra sadece saygı duyacağım.

Çok çalışıp kendimi daima hazır tutacağım. Her zaman dediğim gibi; aslolan Fenerbahçe’dir. Büyük Fenerbahçe taraftarına sevgi ve saygılarımla."