Lyon Kerem Aktürkoğlu için Israrcı! Resmi Transfer Teklifi Yapıldı!

Lyon Kerem Aktürkoğlu için Israrcı! Resmi Transfer Teklifi Yapıldı!

Lyon, Kerem Aktürkoğlu transferi için ısrarcı davranıyor. Son iki bonservis teklifinde Galatasaray'ı memnun etmeyen fiyatlar vermişti. Galatasaray Kerem'i ne kadar satacak? İşte bütün detaylar gursesgazetesi.com'da...

Lyon, Kerem Aktürkoğlu transferi için ısrarcı davranıyor. Son iki bonservis teklifinde Galatasaray'ı memnun etmeyen fiyatlar vermişti. Galatasaray Kerem'i ne kadar satacak?

Lyon, Galatasaray'ın Avrupa macerasında gösterdiği performansı scout ekipleri ile takip etti. Lyon scout ekiplerinin gözüne ilk çarpan detayın Kerem'in oyun anlayışı, hızı ve yetenekli olması Lyon'u kendine çekmeyi başardı. Lyon, sezonun ikinci yarısından itibaren Kerem için Galatasaray'a üç resmi teklif yaptı. Yapılan tekliflerin hiçbiri Galatasaray'ı memnun edecek derecede değildi. Sarı-kırmızılı ekip yüksek bonservis bedeli, bir sonraki satıştan pay ve kendi lehine işleyecek maddelerin oluşmasının istemektedir. Lyon bu şartlardan bonservis bedeli hariç hepsini karşılamaya olumlu baksa da bir türlü fiyat konusunda tam anlaşma sağlanamadı.

Lyon, Kerem için Galatasaray'a Bonservis Teklifleri!

Lyon, sezonun ikinci yarısının başında Kerem Aktüroğlu için Galatasaray'ın kapısını 7 milyon euro'luk teklifle çaldı. Galatasaray, Lyon'un bu teklifinin olumsuz olacağını bu fiyata transferin gerçekleşmesinin imkansız olacağını belirtti. Lyon'un ikinci teklifi 12 milyon euro'luk bir öneri olsa da sarı-kırmızılı ekip bu tekliflerin komik ve bu rakamlara Kerem düzeyinde genç, yetenekli ve dinamik futbolcunun piyasada zor bulunduğu ve bu fiyatlara kanat oyuncusu alınamayacağını bildirdi. Lyon kanadında şuan tartışma durumu söz konusudur. Lyon içinde bir kesim sarı-kırmızı ekibe Kerem'in hak ettiği parayı teklif edip transferin gerçekleşmesini isterken, bir kesim de futbolcunun Türkiye'de sergilediği futbol anlayışının aynısını Avrupa'da oynayamayacağından korkmaktadır.

Kerem Aktürkoğlu'na Talipler Artıyor!

Galatasaray'ın kapısını ısrarla iki kez uğrayan Lyon, Kerem'e talip en ısrarcı kulüpler arasında yer alıyor. Atletico Madrid, Roma, Lyon, Frankfurt ve Bayern Leverkusen Kerem'e talip en ciddi kulüpler olarak transfer de yer almaktadır. Yaz transfer sezonu Galatasaray için yoğun geçeceği tahmin edilmektedir. Gitmesi düşünülen ve takıma katılması gerçekleşmesi ihtimal futbolcular ile şimdiden kulüpleri ile görüşmeler yapılmaktadır.