Lukas Podolski'den Galatasaray'a Ziyaret! Ben Galatasaraylıyım!

Lukas Podolski'den Galatasaray'a Ziyaret! Ben Galatasaraylıyım!

Galatasaray'ın eski Alman futbolcusu Lukas Podolski bugün hem Galatasaray'ı hem de müze ziyareti gerçekleştirdi. Gezinin ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Haberin detayları gursesgazetesi.com'da...

Lukas Podolski'den, Ben Gerçek Aslanım Vurgusu!

Galatasaray'ın eski Alman futbolcusu Lukas Podolski bugün hem Galatasaray'ı hem de müze ziyareti gerçekleştirdi. Gezinin ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Galatasaray ile beraber yaşadığı anıların geçmişinde kaldığını ve yaşadığı maceraların gözünde tekrardan canlandığını belirtti. Galatasaray, Türkiye'de 4.yıldıza ilk sahip olduğu dönemden sonra yeni politika ve transfer uygulamalarına gitti. Gerçekleşen ilk transferler arasında takıma büyük umutlarla gelen Alman yıldızı Podolski oldu. İnter'den sarı-kırmızı ekibe gelerek takımın hücum hattında yükse potansiyelli favori oyuncu olma özelliğini elinde tutmayı başardı. Galatasaray ile geçirdiği iki sezonun ardından takımdan giderken de yüksek bonservis bedeli kazandırarak ayrıldı. İki yılda 75 resmi karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda 34 gol atarken, 13 asist yaptı. Takımın yükselmesine ve galibiyetlerinde büyük rol oynadı. Türkiye'yi sevme ve burada kalmasının açıklamalarında, Çay, Döner, İstanbul ve Galatasaray'a olan sevgisi sebebiyle Türkiye'de kalmak istediğini ve ayrılmaktan yana olmadığını ifade etti.

Ali Sami Yen Spor Kompleksinde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra sarı-kırmızılı ekibin TV kanalına resmi açıklamalarda bulundu. Podolski, Atmosferi hissetmeyi arzuluyorum. Galatasaray'da oynadığım yıllarda taraftarın ortaya koyduğu atmosfer ve o hissiyatı tekrar yaşamak istiyorum. Tarif edilemez bir duygu. Galatasaray'a gelen her oyuncunun ilk zamanlarda hissettiği ve takıma daha çok sarılmasını sağlayan duygudur. Türkiye'de olmaktan çok mutluluk duyduğunu, İstanbul'u özlediğini belirtti. Türkiye her zaman benim ilk seçeneğim olacak. Futbol kariyeri ardından ilk uğrak noktasının Türkiye olacağına vurgu yaptı. Türkiye'de geçirdiği 4 yılın ardından buraya bağlandığını ve derin hissiyatlar beslediğini söyledi. Benim kulübüm Galatasaray'dır. Ben bu kulübün gerçek bir aslanıyım. Uzun süre burada kalacağım ve gelecek sezon takımımın maçlarını izlemeyi istiyorum. Galatasaray, Türkiye'nin en iyi kulübü her zaman iyi performans sergileyemez. İyi ve kötü sezonlar olabilir. Önemli olan kötü geçirilen sezonun ardından gelecek sene taze yapılanma ile aynı hataları yapmamak. Galatasaray en iyisi ifadelerini kullandı.