Luis Suarez Fenerbahçe'de Mi? "Ali Koç Süper Lig'e Getiriyor"

Luis Suarez Fenerbahçe'de Mi? "Ali Koç Süper Lig'e Getiriyor"

Son dakika gelişmesi Fenerbahçe'li taraftarların yüzünü güldürdü. Taraftarlar sosyal medyada Luis Suarez Fenerbahçe'ye gelecek mi araştırması yapmaya başladı. Peki; Luis Suarez Fenerbahçe'de mi? Luis Suarez Fenerbahçe'ye mi geliyor?

Son günlerde ismi Fenerbahçe ve Barcelona ile anılan Luis Suarez ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi taraftarları heyecanlandırdı. Sosyal medyada yapılan paylaşımlar ve Beyaz TV ekranlarında Sinan Engin tarafından yapılan açıklamalar Fenerbahçe'li taraftarları heyecanlandırdı. Gelen bilgilere göre dünya yıldızının Fenerbahçe'ye transfer olma ihtimalinin son derece yüksek olduğu, transferin tamamlandığı yalnızca formalitenin kaldığı belirtildi. Peki; dünyaca ünlü yıldız futbolcu Fenerbahçe'de mi? Detaylar sıcağı sıcağına gursesgazetesi.com'da...

Sosyal Medya "#luissuarez" Etiketiyle Yıkılıyor!

Sosyal medyada Fenerbahçe ile ilgili tahminler ve içerikler paylaşan, kulüp içerisinden olduğu düşünülen güvenilir kaynak olarak görülen hesaplar transfer bombasını patlattı. Bu hesapların yaptıkları paylaşımlarda Luis Suarez'in Fenerbahçe'ye gelmesinin an meselesi olduğu belirtildi. Bu güvenilir hesapların bazıları ise Luis Suarez'in Fenerbahçe transferinin tamamlandığı ve yalnızca imzaların atılma kısmının kaldığı vatandaşlara servis edildi.

Suarez Ali Koç'un Otelinde

Yine güvenilir kaynak olarak adlandırılan hesapların sosyal medyada yaptığı son dakika paylaşımlarına göre Luis Suarez'in, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un Madrid'de konakladığı Gran Hotel Ingles'e geldiği ve iki ismin görüşme yaptığı bildirildi. Kesinliği olmayan habere göre iki isim Türkiye saati ile gece 02.00 sularında otelde görüştüğü belirtildi.

Değeri En Az 10 Milyon Euro

Transfermarkt'ın 30 Aralık 2021'de yaptığı değer güncellemesi ile Luis Suarez'in değerinin 10 milyon Euro olduğu dikkatleri çekti. Kariyerinde; Yılın Oyuncusu, Copa America Şampiyonluğu, Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu, UEFA Süper Kupa Şampiyonluğu yaşayan Suarez'in Fenerbahçe'ye gelecek olma ihtimali ile taraftarlar sosyal medyada paylaşımlar yapmaya başladı.

Sinan Engin "Ali Koç Süper Lig'e Getiriyor"

Beyaz TV yayınında açıklamalarda bulunan Sinan Engin ve Ahmet Çakar Luis Suarez'in Fenerbahçe'ye geliyor olduğunu açıkladı. Spor programlarının sevilen iki ismi Engin ve Çakar'ın Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandıran haberi sosyal medyada kesin gözüyle bakılarak paylaşıldı. Luis Suarez ile ilgili konuşan Sinan Engin, 35 yaşındaki golcü için "Ali Koç Süper Lig'e Getiriyor" ifadelerini kullandı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan programda ve sosyal medya platformlarında yapılan paylaşımlarda, Fenerbahçe'ye çok yüksek ihtimalle transfer olacağı iddia edilen Luis Suarez'den, kulübü Atletico Madrid'den ya da Fenerbahçe cephesinden herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Gelişmeler gursesgazetesi.com'da yayınlanacak.