Kylian Mbappe Real Madrid'e Transfer Oluyor! İşte Son Gelişmeler!

Kylian Mbappe Real Madrid'e Transfer Oluyor! İşte Son Gelişmeler!

PSG'nin yıldız futbolcusu Kylian Mbappe, takımın ayrılacak mı? Real Madrid'in futbol tarihinde yüksek bonservis bedeli vermeye hazırlanıyor. PSG Başkanı El-Halifi Mbappe'yi takımda tutmak için devasa ücret vermeye hazır. Detaylar gursesgazetesi.com'da...

PSG'nin Yıldız Futbolcusu Kylian Mbappe Real Madrid'e mi Gidiyor?

PSG'nin yıldızı Kylian Mbappe'nin geleceği belli oluyor. Mbappe Real Madrid'e mi gidecek yoksa takımında mı kalacak?

PSG'nin yıldız futbolcusu Kylian Mbappe, takımın ayrılacak mı? Real Madrid'in futbol tarihinde yüksek bonservis bedeli vermeye hazırlanıyor. PSG Başkanı El-Halifi Mbappe'yi takımda tutmak için devasa ücret vermeye hazır.

Yıldız futbolcu Mbappe'nin son yıllarda gösterdiği performans ile beraber değeri arttı. Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'ten ayrıldıktan sonra yerini doldurmak için Hazard gibi futbolcular takıma katılsa da yerini dolduramadı. Florention Perez, Mbappe'yi transfer etmek için futbol tarihinde görülmemiş bonservis bedelini ödemeye hazır olduklarını belirtti. 300 Milyon Euro kadar bonservis fiyatı verilmeye razı olduklarını ifade ettiler. PSG Başkanı Nasır El-Halife üç yıldır Şampiyonlar Ligi'nde gösterdikleri performanstan mutlu olmadığı bunun sebebiyle takımın bütçesini aşan transferler gerçekleştirdi. Tekrar hüsranla sonuçlanan Şampiyonlar Ligi macerası ardından takımdan ayrılıklar olacağını yerlerine yıldız futbolcuların geleceği söylenildi.

Paris Saint-Germain'deki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kylian Mbappe, geleceğiyle ilgili kararı vermek üzere yakın arkadaşları ve menajeri ile beraber çalışmalar yürüttüğünü şahsına gelen teklifleri değerlendirdiği düşünülmektedir. 23 yaşındaki yıldız futbolcu şimdiye kadar futbol kariyerinde futbol takımı klasmanında elde edemediği kupalara sahip olmak ve bireysel başarı sonucu kazanılan kupaların sahibi olmak için futbol tarihinin en iyi takımına gitmek istediğini belirtti.

Fransız futbol gazetesi RMC Sport'un iddialarına göre Mbappe, Real Madrid ile anlaştığını söyledi. Fransa Ligue 1'de PSG'nin son lig karşılaşması Metz maçından sonra kararını açıklayacağını söyledi.

23 yaşındaki yıldız forvetin PSG'de sözleşmesi 30 Haziran'da sonra erecek. Real Madrid'in oyuncuya yıllık 50 milyon euro net ve 100 milyon euro da imza parası vermeyi düşünüyor. Sözleşmesi sona erdiği için yıldız futbolcuyu bonservis bedeli ödemeden almayı düşünüyor. PSG Başkanı Nasır El-Halife ise Mbappe'yi takımda tutmak ve sözleşme yenilemek için yüksek bedelli maaş vermeye hazır olduğunu ifade etti.