Kocaelispor'dan Samsunspor'a transfer!

Kocaelispor'dan Samsunspor'a transfer!

Spor Toto 1.Lig'de Kocaelispor forması giyen başarılı futbolcu adım adım Samsunspor'a geliyor..

Yılport Samsunspor'da gelecek sezon transfer çalışmaları erken başladı. Teknik direktör konusunda henüz net bir adım atamayan Yılport Samsunspor'da transferler için isimler gündeme gelmeye devam ediyor.

Yılport Samsunspor'da Batu Kaplan ve Yüksel Yıldırım önderliğinde şimdiden birçok futbolcu ile prensip anlaşmasına varıldı. Teknik adamın da Samsunspor'a gelmesi ile birlikte transfer son kez onay alarak takıma kazandırılacak. Yılport Samsunspor'da büyük bir yeni sezon yapılanması başladı. Bunun ilk meyveleri arasında ise Benhur Keser gibi isimler de yer alacak.

BENHUR KESER ADIM ADIM SAMSUNSPOR'A

Kocaeli medyasından elde edilen bilgilere göre; Yılport Samsunspor son iki sezonda Körfez ekibinde forma giyen golcü kanat oyuncusu Benhur Keser ile anlaşmak üzere.

Kocaeli medyasında yer alan haberlere göre Yılport Samsunspor’un bu sezon Yeşil siyahlı ekipte gösterdiği performansla dikkat çeken Benhur Keser transferinde sona geldiği yazıldı.

Körfez Temsilcisi ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Benhur Keser’in 2022-2023 sezonunda Spor Toto 1. Lig'de bir takımda oynamak istediği iddia edildi.

Kocaelispor takımı bu sezon Spor Toto 1.Lig'de küme düşerken başarılı futbolcularına ise 1.Lig takımlarından teklif gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Benhur Keser Kocaelispor takımında 29 maça çıktı. Başarılı futbolcu 4 asist ve 6 gol katkısı ile başarılı bir performans gösterirken birçok takımın da radarında yer edindi.

Yılport Samsunspor'da ise sportif direktör Batu Kaplan, 1.Lig'de ve Süper Lig'de küme düşen takımların başarılı ve parlayan yıldızlarını takıma kazandırmaya çalışıyor. Altay'dan 10 numara ve 1 numara pozisyonları için prensip anlaşmalarının geldiği iddia edilirken şimdilerde ise Benhur Keser ile de prensip anlaşmasına varmak üzere. Gelen açıklamalar sonrasında ise başarılı futbolcu Samsun ekibinde gelecek sezon forma giymesi bekleniyor.

BENHUR KESER KİMDİR? GEÇTİĞİMİZ SEZON Kİ PERFORMANSI 2022

Kocaelispor takımında Forvet mevkinde forma giyen Benhur Keser, 29 Ekim 1996 tarihinde dünyaya gelmiştir. 185 cm boyunda ve kilo olan Benhur Keser, -- ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 29 maça çıkan Benhur Keser, 4 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Benhur Keser, bu sezon 4 asist ve 6 gol katkısı ile oynamaktadır.