Kayserispor'un yeni teknik direktörü Çağdaş Atan oldu! Çağdaş Atan Kimdir?

Kayserispor'un yeni teknik direktörü Çağdaş Atan oldu! Çağdaş Atan Kimdir?

Kayserispor kulübünün bugün yaptığı resmi açıklama sonrasında Çağdaş Atan ile anlaşma yapıldığını Kayserispor'un yeni teknik direktörü olduğunu duyurdu. Çağdaş Atan hangi takımları çalıştırdı? Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Kayserispor kulübünün bugün yaptığı resmi açıklama sonrasında Çağdaş Atan ile anlaşma yapıldığını Kayserispor'un yeni teknik direktörü olduğunu duyurdu. Çağdaş Atan hangi takımları çalıştırdı?

Kayserispor, Çağdaş Atan ile anlaşmaya vardığını duyurdu. Kayserispor'un bu kararı almasında Alanyaspor'da başarılı profil sergileyen Atan'ın önümüzdeki sene sarı-kırmızılı ekipte hem kulüp hem de kendi hedeflerini gerçekleştirmesinde belirleyici etken olduğu ileri sürüldü.

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, teknik direktör Çağdaş Atan ile anlaştı. Sarı-kırmızılı kulüp tarafından yapılan resmi açıklamada kullanılan ifadeler, Kulübümüz, Teknik Direktör Çağdaş Atan ile anlaşmaya varmıştır. Büyük Kayserispor camiasına hayırlı olsun. Kayserispor başkanının Çağdaş Atan ile birlikte önümüzdeki hafta başında Kayseri'de bir araya gelerek resmi sözleşme yapacağı açıklandı.

Çağdaş Atan hangi takımları çalıştırdı?

Çağdaş Atan, 2015 yılında futbolcu hayatına son vererek, 2016 yılında Gaziantepspor ile yardımcı antrenörlük görevine başladı. Belirli bir süre Anadolu takımlarında yardımcı antrenörlük ve Avrupa'da pro-lisans almak için eğitim programlarını tamamlayarak. 12 Ağustos 2020 yılında Alanyaspor'da teknik direktörlük görevine başladı. 48 resmi karşılaşmada ortalamanın üzerinde başarılı profil sergileyen Çağdaş Atan büyük kulüplerinde radarına girmeyi başardı.

Kayserispor geçtiğimiz haftalarda Hikmet Karaman'la yollarını ayırmış ve Ömer Erdoğan ile söz kesmişti. Ancak geçtiğimiz günlerde iki taraf anlaşamamıştı. Başarılı teknik direktör yıllarca çalıştırdığı Alanyaspor ile çıktığı 47 resmi karşılaşmada başarılı profil sergiledi. Genç teknik direktör Alanyaspor'un başında çıktığı toplam 48 karşılaşmada, 21 galibiyet, 18 mağlubiyet ve 9 beraberlik alarak. Uzun yıllar yardımcı antrenörlüğünü yaptığı takımda teknik direktör kapsamında Süper Lig'de hedeflerine ulaşmayı başardı. Maç başına ortalama 1.50 puana sahip olma başarısını elde etmeyi başardı. Süper Lig'de özellikle üst sıralamalarda yer almak isteyen ve başarı elde etmeyi hedefleyen Anadolu takımlarının istediği hoca haline gelen Çağdaş Atan uzun yıllar boyunca lig de teknik direktörlük yapması bekleniliyor. Atan'ın Alanyaspor başında geçirdiği sürede Avrupa hayalinin olması da dikkat çekici isteklerinden biri haline geldi. Çağdaş Atan'ın futbolcu yıllarında olduğu gibi teknik direktör görevinde de Avrupa'da mücadele eden takımlardan birini çalıştırmayı istediğini açıkladı.