Kayserispor Yeni Malatyaspor Maçı Saat Kaçta? Kayserispor Yeni Malatya ilk 11'ler

Kayserispor Yeni Malatyaspor Maçı Saat Kaçta? Kayserispor Yeni Malatya ilk 11'ler

Spor Toto Süper Lig'de 37'nci hafta mücadeleleri bu akşam başlıyor. Kayserispor Yeni Malatyaspor maçının saat kaçta olduğu, ilk 11'ler ise merak konusu. Peki; Kayserispor Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta? Maç Kadroları Açıklandı Mı?

Spor Toto Süper Lig'de heyecan 37'nci hafta maçları ile devam ediyor. Bu akşam başlayacak olan 37'nci haftanın ilk maçı Kayserispor ile Yeni Malatyaspor arasında oynanacak. Maç için iki takımın da taraftarları heyecanlı bekleyişine devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde, Spor Toto Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'u evinde 4-2'lik skor ile eleyerek finale yükselen Kayserispor, bu yıl işlerin istendiği gibi gitmediği ve ligin son sırasında yer alarak kümeye düşmesi kesinleşmiş Yeni Malatyaspor'u evinde ağırlayacak. Heyecanlı 90 dakikanın bu akşam saat kaçta başlayacağı, maçın muhtemel ilk 11'leri ise futbol severler için merak konusu oldu. Peki; Kayserispor Yeni Malatyaspor öaçı saat kaçta, hangi kanalda?

Kayserispor Yeni Malatyaspor Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Kayserispor'un evinde Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak olan Kayserispor- Yeni Malatyaspor mücadelesi için her iki takımın da taraftarları nefeslerini tuttu. Ligin son çeyreğinde galibiyet oranı oldukça düşük olan Yeni Malatyaspor'un, Son beş haftada yalnızca 4 puan toplayabilen Kayserispor'a konuk olacağı mücadelede her iki ekip de galibiyet istiyor. Taraftarlar ise maçın saat kaçta, hangi kanalda olacağını araştırıyor.

Spor Toto Süper Lig'de 37'nci hafta mücadeleleri kapsamında oynanacak olan Kayserispor Yeni Malatyaspor maçı bu akşam saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 2 ekranlarında futbol severlerle naklen buluşacak.

Kayserispor - Yeni Malatyaspor Maç Kadroları- Kayserispor Yeni Malatyaspor Muhtemel 11'ler

Bu akşam saat 19.00'da futbol severlerle buluşacak olan karşılaşmanın ilk 11'leri taraftarlar ve futbol severler tarafından arama motorlarında sıkça aratıldı. Her iki takımın da galibiyet parolasıyla sahaya çıkacağı ve forma terleteceği maçın ilk 11'leri ise henüz açıklanmadı maç saatinin yaklaşması ile birlikte, saat 18.00'dan itibaren ilan edilmesi beklenen 11'ler için ise tahminler sosyal medyada ve internet sitelerinde paylaşılmaya başladı. Hakem Cihan Aydın tarafından yönetilecek olan karşılaşmanın muhtemel 11'leri şu şekilde;

Kayserispor: Lung, Onur, Kolovetsios, Hosseini, Carole, Attamah, Bertolacci, Kemen, Thiam, Ramazan, Mustafa

Yeni Malatyaspor: Abdulsamed, Hafez, Campi, Barış, Awuku, Berat, Atakan, Rahman Buğra, Mert Miraç, Haqi Osman, Tetteh