Jorge Jesus resmen Fenerbahçe'de! Açıklama için hazırlıklar yapılıyor

Jorge Jesus resmen Fenerbahçe'de! Açıklama için hazırlıklar yapılıyor

Brezilya basınında paylaşılan bilgilere göre Jorge Jesus resmen Fenerbahçe'de. Fenerbahçe'den henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Taraftarlar Fenerbahçe'den yapılacak resmi açıklamayı bekliyor. Konuya ilişkin satır başları gursesgazetesi.com'da...

Fenerbahçe'de bir süredir ismi sıkça anılan Jorge Jesus'un resmen Fenerbahçe'de olduğu Brezilya basını tarafından duyuruldu. Portekizli başarılı teknik adamın Fnerbahçe ile anlaşma sağladığı ve her iki tarafın da açıklama yapmak için hazırlık içerisinde olduğu duyuruldu. Bu sezon Vitor Pereira yönetimi le sahaya çıkan Fenerbahçe futbol takımı başarısız sonuçlar elde etmesinin ardından İsmail Kartal ile anlaşma sağlamış ve eski Fenerbahçeli futbolcu İsmail Kartal ikinci kez takımın başına geçmişti. İsmail hoca ile alınan sevindirici sonuçlar art arda gelmiş ve Fenerbahçe ligin son 13 maçında mağlubiyet yüzü görmemişti. Ancak başarılı teknik adam İsmail Kartal'ın ve öğrencilerinin çalışmaları istenilen sonucu vermemiş ve Fenerbahçe ligi ikinci sırada tamamlayabilmişti.

4 yıllık başkanlık süreci içerisinde Fenerbahçe Spor Kulübü futbol takımında lig, Türkiye kupası ve Avrupa kupaları olmak üzere herhangi bir kupa kaldıramayan Ali Koç, önümüzdeki sezonda işleri şansa bırakmak istemiyor. Başkan Ali Koç'un Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezon süper lig şampiyonluğu için elinden geleni yapacağının bilindiği sezonda pek çok isim anılıyor. Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın bir sonraki sezonda görevde olmayacağı bilinirken Jorge Jesus ismi ise sıkça anılmıştı. Geçtiğimiz ay içerisinde başkan Ali Koç'un başarılı teknik adam Jorge Jesus ile yaptığı görüşmede çekilen fotoğraf gündeme bomba gibi düşmüş ve Fenerbahçeli taraftarlar ismin duyurulması için heyecanlı bekleyişe geçmişti. Sarı lacivertli taraftarların sıkça araştırdığı Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye gelip gelmeyeceği ile ilgili aramalar devam ederken bugün Brezilya basınında yaşanan bir gelişme Fenerbahçe gündemine bomba gibi düştü.

626e44595cf3b00f7400429f.jpg

Jorge Jesus Resmen Fenerbahçe'de!

GOAL Brasil muhabiri Raisa Simplico tarafından yapılan duyuruda Jorge Jesus'un Fenerbahçe ile tamamen anlaşmaya vardığı duyuruldu. Fenerbahçe'nin en kısa sürede Jorge Jesus transferini açıklaması beklenirken taraftarlar heyecanlı bekleyişe geçti ve son dakika haberlerini takibe aldı. Başarılı teknik adamın Fenerbahçe'de olduğu duyurusu ile birlikte Brezilya'nın Flamengo takımında iç sıkıntılar yaşanmaya başladı. Flamengo taraftarları kulüp binası önünde bir araya geldi ve kulübü protesto etti. Fenerbahçe ile anlaşmaya varan teknik adamın kulüpte kalması istendiğini dile getiren taraftarlar kulüplerine tepki gösterdi.