Jorge Jesus ile neden 1 yıllık sözleşme imzalandı?

Jorge Jesus ile neden 1 yıllık sözleşme imzalandı?

Fenerbahçe'de bir süredir devam eden teknik direktör arayışı bugün resmi olarak son buldu. Jorge Jesus ile 1 yıllık sözleşme imzalanması ise dikkat çekti. Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Fenerbahçe'de ikincilik ile tamamlanan sezonun ardından başarılı teknik adam Jorge Jesus ile sözleşme imzalandı. Ancak Jorge Jesus ile 1 yıllık sözleşme imzalanması dikkat çekti. Fenerbahçe tarafftarları ve futbol severler gerek arama motorları gerekse sosyal medya platformlarında Jorge Jesus ile neden 1 yıllık sözleşme imzalandığını araştırıyor. Detaylar ve satır başları haberin devamında, gursesgazetesi.com'da...

Uzun süredir şampiyonluk ve devler ligi hasreti içinde olan Fenerbahçe geçtiğimiz sezona Vitor Pereira ile başlamış, ancak istediği sonuçları elde edememişti. Fenerbahçe kadrosuna Kim Min Jae, Arda Güler gibi yetenekli isimleri katan Vitor Pereira'nın aldığı kötü sonuçlar sonrası görevine son verilmiş ve yerine geçmiş yıllarda da Fenerbahçe ile çalışmış teknik adam İsmail Kartal ile anlaşmaya varılmıştı. İsmail Kartal takımı toparlamış ve ligin son 13 haftasında namağlup ilerlemişti. Ancak şampiyonluk kupasına ikinci sırada kalarak bu yıl da ulaşamayan Fenerbahçe'de bir sonraki sezon işler şansa bırakmak istemiyor.

4 yıl boyunca şampiyonluğa hasret kalan Ali Koç önümüzdeki yıl işleri şansa bırakmak istemeyerek dünyaca ünlü teknik adam Jorge Jesus ile anlaşmaya vardı. Bugün resmi olarak sözleşmenin imzalanması ile Fenerbahçe'li taraftarlar heyecanlandı. Jorge Jesus'un takımın başına gelmesinin ardından sözleşmenin detayları ortaya çıktı.

Fenerbahçe Jorge Jesus'u Resmen Duyurdu

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlarda tecrübeli teknik adamın tanıtımı şu şekilde yapıldı;

"Kariyeri boyunca 3 farklı ülkede 4’ü lig şampiyonluğu olmak üzere 19 majör kupa kazanan dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, önümüzdeki 1 sezon boyunca Fenerbahçemizin başında olacak.
33 yılı aşkın kariyerinde 15 takım çalıştıran Jorge Jesus, çıktığı 834 resmi maçta 2,04’lük puan ortalaması yakaladı."

Neden 1 Yıllık Sözleşme İmzalandı?

Sözleşmenin 1 yıllık olmasının duyurulmasının ardından Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medya platformlarında "Neden 1" sorusunu gündeme taşıdı ve en çok konuşulanlardan oldu. Spor severlerin ve sarı lacivertli taraftarların merakla araştırdığı soruya resmi bir cevap henüz gelmedi.

Ancak başarılı teknik adam Jorge Jesus'un geçmişinde çalıştırdığı tüm takımlarla ilk sezonda yalnızca 1 yıllık sözleşme imzaladığı biliniyor.