İstanbulspor ve Bandırmaspor Finalde Son Bilet için Karşılaşacaklar! Süper Lig'e Yükselen Takım Kim Olacak?

İstanbulspor ve Bandırmaspor Finalde Son Bilet için Karşılaşacaklar! Süper Lig'e Yükselen Takım Kim Olacak?

TFF 1.Lig karşılaşmalarının bitmesi ardından Süper Lig'e yükselme play-off finalinde Bandırmaspor ile İstanbulspor karşı karşıya gelecek. Süper Lig'e yükselmeye başaran takım kim olacak final karşılaşmasıyla belirlenecek. Detaylar gursesgazetesi.com'da...

TFF 1.Lig karşılaşmalarının bitmesi ardından Süper Lig'e yükselme play-off finalinde Bandırmaspor ile İstanbulspor karşı karşıya gelecek. Süper Lig'e yükselmeye başaran takım kim olacak final karşılaşmasıyla belirlenecek.

Spor Toto 1.Lig'de Süper Lig yükselme play-off finalinde Bandırmaspor ile İstanbulspor karşı karşıya gelecek. Final karşılaşması sonrası önümüzdeki sezon Süper Lig'de yer almayı başaracak üçüncü takım belli olacak. Ankaragücü ve Ümraniyespor'un ardından Süper Lig'e yükselmeyi başaracak takım saat 20.00'de oynanılacak final mücadelesi sonrası belli oluyor. Ankaragücü ve Ümraniyespor'un hasreti bitiyor. Gelecek sene Süper Lig'de mücadele etmeyi hak ettiler.

İstanbulspor ve Bandırmaspor play-off final karşılaşması Kocaeli Stadyumunda saat 20.00'de oynanılacak. Final karşılaşmasının hakemi Halil Umut Meler olacak. Türkiye'nin dört bir tarafından taraftarların Kocaeli Stadına geldiği açıklamaları yer aldı. 35 bin kişilik Kocaeli Stadyumunda final karşılaşmasını izleyecek taraftarların kısa sürede biletleri tüketmesi müsabakanın önem ve değerinin arz etmektedir. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı taraftarların yavaş yavaş biletlerini aldığı bloklardan stad içerisine girmeye başladığı haberleri geldi. Taraftarlar arasında herhangi sorunun olmadığı iki tarafından karşılıklı nezih ve seviyeli tutum sergiledikleri TV kanallarına ve sosyal medya platformlarına yansımaktadır.

İstanbulspor 17 Yıl Sonra Süper Lig'de Mücadele Edebilecek mi?

TFF 1.Lig'de son maçların ardından İstanbulspor ligi 4.sırada tamamlamayı başardı. Süper Lig yükselme play-off yarı final müsabakasında Erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Toplam 4-3'lük skorla finale kalmayı başardı. İstanbulspor en son 2004-05 sezonunda Süper Lig'de mücadele eden takımlar arasında küme düşerek veda etti. Aradan geçen 17 yıl sonra tekrar yükselebilecek mi? Süper Lig'de 23 sezon mücadele ederek toplam, 756 maçta 237 galibiyet, 229 beraberlik ve 290 yenilgi yaşadı.

Bandırmaspor Tarihinde Süper Lig'de Mücadele Etmeyi Başaracak mı?

TFF 1.Lig'de son maçların ardından Bandırmaspor ligi 3.sırada bitirdi. Böylelikle Süper Lig yükselme aşamasında yer aldı. Play-off yarı final karşılaşmasında Eyüpspor ile karşılaştılar. Toplam 3-1'lik skorla finale kalmaya hak kazandı. Böylelikle tarihinde ilk kez finale yükseldi.

Süper Lig'e kim yükselecek detaylar birazdan...