İstanbul'da Oynanacak Trabzonspor Maçını Büyük Tehlike Bekliyor!

İstanbul'da Oynanacak Trabzonspor Maçını Büyük Tehlike Bekliyor!

Trabzonspor'un TFF'ye yaptığı başvuru sonrası geri cevap ile Trabzonspor'un Altay karşılaşmasını her iki takım için en uygun yerine İstanbul olması sonrası İstanbul takımları taraftarları büyük tepki gösterdi. Detaylar gursesgazetsi.com'da...

Trabzonspor tarafından yapılan açıklamada bu sezon Süper Lig’de şampiyon olan bordo-mavili ekip şampiyonluklarını ilan ettikleri Antalyaspor karşılaşmasında taraftarların uzun yıllar sonra elde edilen başarının heyecanıyla stada girmelerinden dolayı zeminin bozulduğunu belirtti. Taraftarların Medical Park Stadyumu’nun zemininde teknik ve fiziki altyapı şartlarını zorlayan ağır tahribat oluşturduğunu tespit ederek Karadeniz ekibi Altay maçını kendi evinde müsabakayı gerçekleştiremeyeceklerini TFF’ye resmi açıklama ile belirtti.

Süper Lig'de Trabzonspor'un 37.haftadaki Altay ile oynayacağı karşılaşma da için Trabzonspor Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuru yapmıştı. Antalyaspor maçında yaşanan talihsiz olaylar sonrası Medical Park Stadyumu'nun zemininde teknik ve fiziki altyapı şartlarını zorlayan ağır tahribat olduğu gerekçesiyle Trabzonspor, Altay karşılaşmasını Şanlıurfa'da oynanmasını istemişti. TFF'nin yapmış olduğu resmi açıklama ile beraber her iki takımın jeopolitik konumu açısından ulaşılabilirlik açısından en uygun şehrin İstanbul olması açıklandı.

İstanbul takımlarının taraftarları TFF'nin resmi açıklaması sonrası karara büyük tepki gösterdi. Trabzonspor Altay karşılaşmasının İstanbul'da oynanma kararı alınmasının ardından hiçbir itiraz da bulunmayarak TFF'nin kararına saygı duyduğunu belirtti. Üç büyüklerin taraftarları sosyal medya hesaplarında bu karar büyük tepki gösterdiler. Trabzonspor karşılaşması ve taraftarlarının İstanbul sokaklarında şampiyonluk kutlması veyahut herhangi bir taşkınlığında kendilerini büyük tehlikenin beklediğini belirttiler.

Özellikle Beşiktaş JK taraftarları İstanbul'da oynanacak Trabzonspor karşılaşması için sosyal medyadan yayınladıkları paylaşım ile şöyle açıklamalara yer verildi. Pazar günü İstanbul'da yaşanacakların sebebi TFF'dir. Trabzonspor maçını İstanbul'da oynanması için siyaset lobileri elinden gelen bütün gayreti yapmıştır. Bu gruplara cevabımızı her zaman her yerde vereceğiz. Siz siyaset lobileri elinizden gelen bütün çabaları sarf edin bizler ise bu çabaların karşılığını İstanbul sokaklarında bulunarak vermiş olacağız. İstanbul takımı olmayan hiçbir takım burada şampiyonluk kutlaması yapamaz. Yapmaya kalkarsa bedelini ağır öderler oluşacak tehlikenin sorumluluğunu TFF'ye aittir. Yapılan açıklama sonrası resmi kurumlar tarafından açıklama gelmedi. Güvenlik güçleri oluşabilecek tehlike için yoğun önlemler aldığını belirtti.