İsmail Kartal'ın Yeni Takımı Belli Oldu! İsmail Kartal Şampiyon Takıma Mı Gidiyor?

İsmail Kartal'ın Yeni Takımı Belli Oldu! İsmail Kartal Şampiyon Takıma Mı Gidiyor?

Fenerbahçe'de Vitor Pereira dönemi sonrasında göreve gelen ve kötü gidişata son vererek takımı ikinci sıraya kadar yükselten İsmail Kartal önümüzdeki hafta Fenerbahçe'nin başında son maçına çıkacak. Peki; Kartal önümüzdeki sezon hangi takımda olacak?

Pazar akşamı Kadıköy'de Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe'de hoca İsmail Kartal'ın ayrılığına kısa bir süre kaldı. Bu hafta Yeni Malatyaspor'a konuk olacağı Spor Toto Süper Lig'in 2020- 21 sezonunun 38'nci mücadelesinde teknik adam İsmail Kartal son kez Fenerbahçe'nin başında saha kenarında olacak.

Vitor Pereira'nın yönetiminde başarısız sonuçlar alan Fenerbahçe'nin İsmail Kartal'ın teknik direktörlük döneminde oldukça iyi sonuçlar alması dikkat çekmişti. Başarılı teknik adamın görevi devralmasından itibaren takımın galibiyet oranının oldukça yükselmesi pek çok kulübün dikkatini çekti.

Teknik adam Jorge Jesus'un göreve başlamasına kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç yabancı teknik adam ısrarını sürdürüyor. Bu yıl mutlak şampiyonluk isteyen Fenerbahçe'de İsmail Kartal ise son maçlarına çıkıyor. Pazar akşamı 37'nci hafta mücadelerinde evinde Fatih Karagümrük'ü ağırlayan ve maç sonucunda golsüz beraberlikle sahadan ayrılan Fenerbahçe'de taraftarlar maçın ilk anından son anına kadar teknik direktör İsmail Kartal'a sevgisini gösterdi. Maçın ardından konuşan İsmail Kartal, takımlarının ikinci olacağına inandığını ve Şampiyonlar Ligi'ne gideceklerini söyledi. Dikkat çeken açıklamalarının ardından pek çok Fenerbahçe taraftarı sosyal medya platformlarında hocaya teşekkür mesajlarını iletti.

İsmail Kartal Şampiyon Takıma Mı Gidiyor?

TFF 1. Lig'de aldığı iyi sonuçlarla Spor Toto Süper Lig'e yükselen ve işleri şansa bırakmamak isteyen Ümraniyespor'da İsmail Kartal sesleri yükselmeye başladı. Fenerbahçe'de aldığı sonuçlarla tüm takımların dikkatini çeken teknik adam İsmail Kartal'ın bir sonraki yıl Spor Toto Süper Lig'de sahne alacak olan Ümraniyespor ile çalışabileceği iddia edildi. Bazı basın kuruluşlarının haberlerine ve sosyal medyada yer alan iddialara göre Ümraniyespor'un İsmail Kartal ile çalışmak istediği, yerli teknik adamın da yeni Süper Lig ekibine sıcak baktığı iddia edildi. Ancak henüz Fenerbahçe, İsmail Kartal ya da Ümraniyespor cephesinden herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

Fenerbahçe'de yabancı hoca bekleyişi heyecanla devam ederken pek çok taraftar İsmail Kartal'ın takım başında kalması gerektiğini dile getirdi. Ancak Başkan Ali Koç'un Jorge Jesus ile olan görüşmesinin ardından Portekiz'li teknik adamın takımın başına getirilmesine kesin gözüyle bakılmaya başlandı. Fenerbahçe transfer haberleri ile ilgili gelişmeler gursesgazetesi.com'da...