Hüseyin Eroğlu için Samsunspor'dan açıklama geldi!

Hüseyin Eroğlu için Samsunspor'dan açıklama geldi!

Yılport Samsunspor'da teknik direktörlük görevi için çalışmalar devam ediyor. Hüseyin Eroğlu için Samsunspor'dan açıklama geldi!

Yılport Samsunspor'da teknik direktörlük görevi için çalışmalar devam ediyor. Teknik adam konusu Samsunspor camiasında halen netlik kazanmazken beklenen gelişmeler gelmeye devam ediyor. Özellikle teknik direktörlük görevi için ilk günden beri gündemde adı geçen Hüseyin Eroğlu ile ilgili açıklama gelen Yılport Samsunspor'da futbol direktörü Batu Kaplan açıklamalarda bulundu. İşte detaylar..

Yılport Samsunspor'da geçtiğimiz haftalarda Çağdaş Atan ile prensip anlaşmasına varılırken iki taraf karşılıklı olarak sözleşmeyi fesih ettiğini açıkladı. Çağdaş Atan ile anlaşmanın yatması sonrasında ise teknik direktörlük konusunda ince eleyip sık dokuyan Yılport Samsunspor'da ise gündemde ilk günden itibaren Hüseyin Eroğlu yer alıyordu. Samsun'lu olması ve camiada herkes tarafından sevilmesi itibari ile Hüseyin Eroğlu ile ilgili Batu Kaplan açıklamalarda bulundu.

KULÜPTEN HÜSEYİN EROĞLU AÇIKLAMASI GELDİ!

Yılport Samsunspor’da Futbol Direktörü Batu Kaplan Altınordu ile yollarını ayıran tecrübeli teknik adam Hüseyin Eroğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Eroğlu’nun 1.ligde önemli işlere imza attığını ancak Samsunspor olarak Eroğlu ile hiç bir görüşmeleri olmadığını belirten Kaplan;

”Hüseyin Eroğlu hocamız Spor Toto 1.ligde Altınordu takımıyla önemli işlere imza atmış kariyerli bir teknik direktör."

Ancak bizim kendisi ile her hangi bir görüşmemiz olmadı. Şu anda iki teknik direktör arasında kart aşamasındayız. Son kararı Samsunspor Kulübü Başkanımız Yüksel Yıldırım verecektir.”

HÜSEYİN EROĞLU'NA VETO GELDİ!

Spor Toto 1.Lig'de sezon biterken Yılport Samsunspor'da teknik direktör konusu halen netleşmedi. Gündemde Orhan Ak, Levent Şahin ve Hüseyin Eroğlu yer alırken gelen haberler doğrultusunda ise Hüseyin Eroğlu ile anlaşmanın olmayacağı açıklandı. Buna göre ise futbol direktörü Batu Kaplan yaptığı açıklamalarda teknik direktör konusunda iki hoca arasında kaldıklarını paylaştı.

Kulis iddialarına göre ise Samsunspor'da Levent Şahin ve Orhan Ak arasında kalındığı iddia ediliyor. Taraftarlar Orhan Ak ismine daha fazla yaklaşırken Levent Şahin ismi ise başkan Yüksel Yıldırım tarafından üzerinde durduğu teknik adamlar arasında yer alıyor.

Yılport Samsunspor'da teknik direktör konusu bu hafta sonuna kadar kesin olarak netleşerek kulüp tarafından resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor.