Altınordu'da Buruk Veda! Hüseyin Eroğlu Altınordu'dan Ayrıldı! Hüseyin Eroğlu Neden Ayrıldı?

Altınordu'da Buruk Veda! Hüseyin Eroğlu Altınordu'dan Ayrıldı! Hüseyin Eroğlu Neden Ayrıldı?

Altınordu'da Hüseyin Eroğlu dönemi sona erdi. 10 yıllık serüven bitti. Hüseyin Eroğlu, A Milli Takım ve Avrupa'ya Türkiye'den nice yıldızlar yetiştirmişti. Hüseyin Eroğlu Altınordu'dan neden ayrıldı? İşte haberin detayları gursesgazetesi.com'da...

Hüseyin Eroğlu, Altınordu'dan Ayrıldı! Hüseyin Eroğlu Neden Ayrıldı?

Altınordu'da Hüseyin Eroğlu dönemi sona erdi. 10 yıllık serüven bitti. Hüseyin Eroğlu, A Milli Takım ve Avrupa'ya Türkiye'den nice yıldızlar yetiştirmişti. Hüseyin Eroğlu Altınordu'dan neden ayrıldı?

Altınordu'da 10 yıllık Hüseyin Eroğlu serüveni sonra erdi. Yeni bir projeye başlamak istediğini belirtti. Altınordu'da geçirdiği 10 yıllık süre zarfından üç büyüklere, A Milli Takım'a ve Avrupa'ya nice futbolcular kazandırdı. Genç yeteneklerin mucizevi alt yapısında yetenekli genç futbolcuların buralarda performans ve kalitelerinin arttırılmasında yardımcı olunmaktadır. Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü gibi nice futbolcuları Türk futboluna kazandırdı. Altınordu'nun gerçekleştirdiği potansiyel satışlar ile beraber kulüpten ayrılan Hüseyin Eroğlu Altonordu'nun hem kasasını doldurdu. Hem de takıma nice futbolcular kazandırarak veda etti.

Altınordu'daki sistemin aynı şekilde devam edeceğini belirterek, 'Benim ne yapacağım konusunda henüz bir şey söylemek için çok erken. Öncelikli olarak Avrupa'ya gidip tüm yenilikleri yerine görüp incelemek ve yeni bir projeye başlamak istiyorum' dedi. Böylelikle Eroğlu, kendini geliştirmek ve modern futbol anlayışını geliştirmek adına Avrupa'da eğitim kamplarında vakit geçirmek istediğini belirtti. Futbol'un artık eski futbol tarzı olmadığı açık şekilde ortadadır. Bu devirde çağa ya ayak uyduracaksın ve ya geçmiş başarıların ile tarihe adın yazılacak. Başarılarının devamını getirmek istiyorsan mecburen Avrupa'da modern ve endüstriyel futbol anlayışını yaşayarak öğrenmek gerekir. Hüseyin Eroğlu'da yeni projelerden kastı Avrupa'ya giderek kendini geliştirmek olduğunu belirtti.

Hüseyin Eroğlu takıma vedasında resmi açıklamalarda bulundu. Takıma kazandırdığı futbolcular hakkında konuşma gerçekleştirdi. Altınordu ve Türkiye futboluna yıldız oyuncular yetiştirdiğini, yetenekli genç futbolcuların İzmir'de akademi de potansiyellerini arttırarak gelişimlerini arttırdıklarını belirtti. Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü, Mert Hakan Yandaş, Berke Özer ve Erce Kardeşler gibi yıldız futbolcuları A Milli Takıma kazandırdığını söyledi. Altınordu'nun akademi klasmanında 15 Türkiye Şampiyonluğu bulunduğunu belirtti.