Hatayspor'dan istifa etti Samsunspor'a doğru ilerliyor!

Hatayspor'dan istifa etti Samsunspor'a doğru ilerliyor!

Spor Toto Süper Lig'de Hatayspor takımından istifasını veren Ömer Erdoğan adım adım Samsunspor'a ilerliyor.

Spor Toto Süper Lig'de Hatayspor takımından istifasını veren Ömer Erdoğan adım adım Samsunspor'a ilerliyor. Spor Toto Süper Lig'de Hatayspor takımı ile birçok maça çıkan ve iyi bir performans gösteren Ömer Erdoğan'ın ismi şimdilerde Samsunspor ile adı geçiyor. Hatayspor'da sezonun tamamlanması ile birlikte takımdan ayrılan Ömer Erdoğan, Samsunspor'a doğru adım adım ilerliyor.

Hatayspor takımı ile gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine toplayan Ömer Erdoğan bu sezon sonrasında takımdan ayrıldı. Hatayspor resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklama ile birlikte Ömer Erdoğan ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı duyurulmuştu. Bugün gelen gelişmelere göre ise başarılı teknik adamın ismi Yılport Samsunspor ile geçiyor.

YILPORT SAMSUNSPOR'DA TEKNİK DİREKTÖR BİR HAFTA İÇERİSİNDE AÇIKLANACAK

Ömer Erdoğan'ın henüz Samsunspor'un ile görüşme gerçekleştirmediği öğrenilirken bir hafta içerisinde Yılport Samsunspor'un yeni teknik direktörünü açıklaması bekleniyor.

Sportif direktör Batu Kaplan, "Bizi Süper Lig'e çıkartacak, Spor Toto 1.Lig'de şampiyon yapacak bir teknik adam ile anlaşmak istiyoruz" açıklaması yapmıştı. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında ise gündemden eksik olmayan Ömer Erdoğan ise Samsun camiasından olumlu olarak bir geri bildirim aldı. Gelen dönüşler sonrasında ise Yılport Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım teknik direktör açıklamasını bu hafta yapacak. Yüksek ihtimal ile birlikte Samsunspor ile Ömer Erdoğan anlaşması bekleniyor.

ÖMER ERDOĞAN KİMDİR, KARİYERİ

Futbolculuk dönemini büyük oranda Bursaspor'da geçiren ve futbolu bıraktıktan sonra antrenörlüğe başlayan Ömer Erdoğan, 3 Mayıs 1977 tarihinde Almanya'nın Kassel şehrinde doğdu. Türk ve Alman vatandaşlıklarına sahip olan Ömer Erdoğan, Bursaspor'da 7 yıl boyunca forma giymesinin ardından 2013 yılında futbolu bıraktı ve antrenörlüğe başladı. Eskişehirspor altyapısında yardımcı antrenör olarak antrenörlüğe başlayan Ömer Erdoğan, daha sonra Bursaspor'da yardımcı antrenör olarak görev yaptı.

Tuzlaspor'da yönetim kurulu üyeliği yapan Ömer Erdoğan, Ocak 2020'de Karagümrük ile ilk teknik direktörlük deneyimini yaşadı. 43 yaşındaki genç teknik adam, Fatih Karagümrük'te 12 maç takımın başında kaldı.

Son olarak Hatayspor takımında teknik adam olarak görev alan Ömer Erdoğan'ın hafta içerisinde Karadeniz ekibi ile bir görüşme yapması bekleniyor. Yapılacak görüşme sonrasında ise Ömer Erdoğan, Yılport Samsunspor'un yeni teknik adamı olabilir.