Gitmesi için lokma dağıtılacağı söylenmişti, şimdi kurtarıcı olarak geri dönüyor! Dursun Özbek Galatasaray başkan adayı olacak!

Gitmesi için lokma dağıtılacağı söylenmişti, şimdi kurtarıcı olarak geri dönüyor! Dursun Özbek Galatasaray başkan adayı olacak!

Galatasaray'ın bir dönem başkanlığını yapmış olan Dursun Özbek yıllar sonra tekrar başkanlığa aday oluyor. Gitmesi için lokma dağıtılacağı söylenmişti, şimdi kurtarıcı olarak geri dönüyor! Dursun Özbek Galatasaray başkan adayı olacak!

Galatasaray'ın bir dönem başkanlığını yapmış olan Dursun Özbek yıllar sonra tekrar başkanlığa aday oluyor. 23 Mayıs 2015 - 23 Ocak 2018 tarihlerinde Galatasaray'da başkanlık yapan Dursun Özbek bir dönem taraftarlardan büyük tepki toplayarak seçim sonrası görevini Duygun Yarsuvat'a teslim etmişti. Dursun Özbek'in gitmesi için bir dönem lokum dağıtan taraftarlar şimdi ise sosyal medyada başkanlığa aday olması için kurtarıcı olarak görüyor.

Galatasaray'da henüz 1 sene dolmadan teknik direktör Fatih Terim'i göndererek tüm okları üzerine çeviren Burak Elmas ibra edilmeyerek seçim kararı almıştı. İbra edilmeyen başkanlar arasına ismini yazdıran Burak Elmas'ın olaylı serüveni sonrasında yönetiminde yaşanan problemler taraftar tarafından büyük tepki ile karşılaşmıştı. Galatasaray'da başkanlık seçimi 4 - 11 Haziran'a ertelenirken başkan adaylarından istedikleri geri dönüşü alamayan taraftarlar ise camiada Dursun Özbek'e başkan adayı olması için çağrı yapmıştı.

AKŞAM VAKTİ GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ!

Dursun Özbek'e uzun süredir gelen "aday ol" çağrısı bugün yanıt buldu. İlk olarak Spor Gecesi programının gündeme duyurduğu sonrasında ise Ajansspor ve sırasıyla Fatih Altaylı gibi önemli isimlerden gelen bilgiler doğrultusunda ise Dursun Özbek'in adaylığını koyacağı öğrenildi.

Metin Öztürk ile görüşme gerçekleştiren Dursun Özbek, adayların çekilmesini talep ederek tek isim olarak seçime gitmeyi düşünüyor. Dursun Özbek ile ilgili gündeme düşen flaş gelişmeler sonrasında ise camiada Fatih Terim ismi tekrar yükseldi.

DURSUN ÖZBEK'İN OLASI ADAYLIĞINDA YÖNETİM LİSTESİ

Dursun Özbek'in aday olacağını ve yönetim kurulu listesinin bile hazır olduğu gelen bilgiler arasında yer ediniyor.

Galatasaray camiasında bilinen isimler arasında yer alan Sertaç Kaynak ise Twitter'da yaptığı paylaşım ile Özbek'in olası yönetim kurulu listesini açıkladı. İşte Sertaç Kaynak'ın o tweeti.

"Dursun Özbek’in keşinleşen listesi; Yönetim Kurulu; Dursun Özbek, Cemal Özgörkey, Ahmet Yüce Ocaklı, Rezan Epözdemir, Erden Timur, Ali Yüce, Tarık Taşar, İbrahim Hatipoğlu"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar'da yaşanan gelişmeler sonrasında yönetim kurulu listesi ile ilgili açıklamaları kamuoyu ile paylaştı. Dursun Özbek'in 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü adaylığını açıklaması bekleniyor.

Galatasaray'lı taraftarlar ise yaşanan bu gelişmeler karşısında olumlu olduklarını paylaşıyorlar. Özellikle Dursun Özbek'in Fatih Terim ile çalışacağı bilgisi gündeme düşerken taraftar şimdiden destek vermeye başladı.