Galatasaray'da yeni futbol direktörü Cenk Ergün oldu! Galatasaray'da teknik direktör açıklaması geldi!

Galatasaray'da yeni futbol direktörü Cenk Ergün oldu! Galatasaray'da teknik direktör açıklaması geldi!

Galatasaray başına ikinci kez göreve başlayan Dursun Özbek, geçmiş dönemlerde bulundukları görevi layıkıyla yerine getiren ve başarılı kişileri tekrar ekibinde yer vermeye başladı. İkinci Cenk Ergün dönemi başladı. Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Galatasaray başına ikinci kez göreve başlayan Dursun Özbek, geçmiş dönemlerde bulundukları görevi layıkıyla yerine getiren ve başarılı kişileri tekrar ekibinde yer vermeye başladı. İkinci Cenk Ergün dönemi başladı.

cenk-ergun.jpeg

Pasquale Sensibile ile yollarını ayıran Galatasaray'da futbol direktörlüğüne Cenk Ergün getirildi. Sarı-kırmızılı ekipten yapılan açıklamada, ''Galatasaray Spor Kulübü Futbol Direktörlüğü görevine Cenk Ergün getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray TV'de şuan da canlı yayında açıklamalarda bulunan Futbol Direktörü Cenk Ergün yeni dönemde taraftarların eski Galatasaray'ı önümüzdeki sene izleyeceklerini ve başarıya aç futbolcuları geçmiş dönemlerde olduğu gibi şimdi de Türkiye futbolunda unutulmayacak mutlak başarılara imza atacak oyuncuları getireceğini takıma kazandıracağını ifade etti. Galatasaray'ın Türkiye'de eşsiz ve elde ettiği başarılara daha kimsenin yanaşamadığını hakkıyla elde etmiş zaferlere daha nicelerini eklemek adına görevde bulunacakları süre boyunca mali kriterleri ve ekonomik durumu göz önünde bulundurarak başarabileceklerini belirtti. Galatasaray bir his takımıdır, oyuncusundan personeline, saha çalışanlarından başkana kadar herkesin bir çatı altında toplanan aile olduğunu, bu kulüp adına tüm gücüyle mücadele eden tüm herkesin emekleriyle başarılar gelir.

Sarı-kırmızılı kulübün yeni Futbol Direktörü Cenk Ergün, Galatasaray taraftarının gurur duyacağı, sahaya çıktığı zaman onları heyecanlandıracak, başarıya aç oyuncuları takımımıza katacağız. İlk önce eksik gördüğümüz bölgelere çalışmalar yapacağız. Transfer döneminin getirdiği değişiklikler mutlaka olacak. İlk etapta orta sahaya çalışmamız olacak. Okan hoca ve başka yabancı hocaların da ismi geçiyor. Bu dönemde yönetimimizin temasları oldu. Halihazırda bir teknik direktörümüz olduğu için diğer isimlerden bahsetmek çok doğru olmayacak. Onun zamanı da mutlaka gelecektir. Tarif edemeyeceğim kadar heyecanlıyım. Önemli olan Galatasaray, geri kalan her şey teferruat. Tekrar kulübüme hizmet verme şansına sahip olduğum için çok mutluyum.