Galatasaray'da Şok Ayrılık! Kerem Aktürkoğlu Gidiyor Mu?

Galatasaray'da Şok Ayrılık! Kerem Aktürkoğlu Gidiyor Mu?

Pek çok yerli ve yabancı kulübün radarında olan Kerem Aktrükoğlu'ndan sosyal medya paylaşımı geldi. Galatasaray'a teşekkürlerini ileten Aktürkoğlu'nun paylaşımının ardından transfer iddiaları gündeme geldi. Satır başları gursesgazetesi.com'da...

Fatih Terim tarafından takıma kazandırılan 23 yaşındaki genç futbolcu Kerem Aktürkoğlu, bu sezonun en çok dikkat çeken isimlerinden olmayı başardı. Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa kupalarında istediklerine ulaşamayan Galatasaray'da dikkat çeken isimlerden biri de Kerem Aktürkoğlu oldu. Kerem, bu sezon tüm kulvarlarda toplam 52 sefer yeşil sahalarda boy gösterdi. Toplamda 52 karşılaşmada 13 gol ve 9 asist ile doğrudan gole katkı sağlayan Kerem Aktürkoğlu A Milli Takım formasını da terletti. Performansı ile yerli ve yabancı pek çok kulübün radarına giren Aktürkoğlu ile ilgili ayrılık haberleri bir süredir servis ediliyordu. Ancak Kerem Aktürkoğlu yaklaşık 1 saat önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ayrılık iddialarını tekrar gündeme getirdi.

Kerem Aktürkoğlu Instagram Paylaşımı! Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan Ayrılıyor Mu?

Bu sezon tüm kulvarlarda istediği sonuçları elde edemeyen sarı kırmızılı ekipte ayrılık haberleri ve iddiaları birer irer gündeme geliyor. Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 38 maçta 14 galibiyet, 10 beraberlik, 14 mağlubiyet alan Galatasaray'da takım için işler istendiği gibi gitmese de bazı isimler kendisini göstermeyi başardı. Kerem Aktürkoğlu bu sezon ligde en çok dikkat çeken isimlerden oldu. Aktürkoğlu'nun başarısı yerli ve yabancı pek çok kulüp tarafından takip edildi ve Kerem kulüplerin radarına girmeyi başardı. Son olarak Galatasaray'ın dün karşılaştığı Antalyaspor maçının ardından, bugün yaklaşık 1 saat önce Kerem'in resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşım ayrılık iddialarını alevlendirdi. Kerem Aktürkoğlu; "Sevgili Galatasaray Ailem, Sizleri kimi zaman sevindirdiğimiz ama bir çok zaman da üzdüğümüz bir sezonu geride bıraktık. Çalışıp, çabaladığımız ama hedeflerimizin uzağında kaldığımız bir sezon oldu. Her şeye rağmen inanılmaz desteğinizi hissetmediğim hiçbir an olmadı. Bir futbolcu için Galatasaray forması altında geçen her sezon unutulmazdır. Bu yüzden bu forma ile geçirdiğim her an benim için unutulmaz olacak. Her şey için teşekkürler." ifadelerini hem Türkçe hem de İngilizce olarak kullandığı bir paylaşım yaptı. Galatasaray forması ile yaptığı paylaşımın ardından Galatasaray taraftarları paylaşımın altını sarı kırmızı kalplerle doldurdu.