Galatasaray'da Sofiane Feghouli Ayrılığı!

Galatasaray'da Sofiane Feghouli Ayrılığı!

Sarı kırmızılı takımın sevilen ismi Sofiane Feghouli Galatasaray'a veda ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Taraftarlar paylaşımı yorumlarla doldurdu. Satır başları gursesgazetesi.com'da...

Ağustos 2017'de Galatasaray formasını terletmeye başlayan Sofiane Feghouli, sarı- kırmızılı takıma veda ettiğini resmi sosyal medya hesabından duyurdu. 32 yaşındaki Cezayir'li futbolcu 5 yıllık sözleşmesinin sonuna gelinmesi nedeniyle kulüpten ayrılıyor. Ayrılığını sosyal medya hesabından duyuran futbolcuya pek çok Galatasaray'lı taraftar destek mesajlarını iletti.

Spor Toto Süper Lig'de 37'nci hafta mücadelesinde evinde Adana Demirspor'u ağırlayan Galatasaray 3-2'lik skorla yeşil sahadan galip ayrılmıştı. Nef Stadı'nda taraftarların galibiyet sevinci yaşadığı sıralarda 32 yaşındaki Cezayir'li futbolcu Sofiane Feghouli, çocukları ile birlikte sahaya çıkmış ve taraftarlara veda etmişti. 2017 yılında sarı kırmızılı ekiple 5 yıllık sözleşme imzalayan başarılı kanat oyuncusu 4 milyon 250 bin euro karşılığında West Ham United'dan getirtilmişti. 5 yıllık Galatasaray kariyerine 3 kupa sığdıran Feghouli taraftarlar tarafından sevilen bir futbolcu olmuş, hatta diğer kulüp taraftarları tarafından da çoğu zaman takdir mesajları almıştı. Galatasaray kariyeri boyunca 161 resmi maçta sarı kırmızılı formayı terleten Sofiane Feghouli, 161 maçta 33 gol ve 31 asistle skora doğrudan katkı verdi.

Ancak 5 yıllık sözleşmesinin sonuna gelinmesi sebebiyle Galatasaray Kulübü'nden ayrılan Feghouli, galibiyetle sonuçlanan Galatasaray - Adana Demirspor maçında çocukları ile birlikte taraftara veda etmişti. Bugün ise Feghouli resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile taraftarlara veda etti. Yaptığı paylaşımda Türk halkına ve Galatasaray camiasına teşekkürlerini ileten Feghouli'nin paylaşımı taraftarlar tarafından çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

"Göstermiş olduğunuz misafirperverlik, saygı ve kendimi İstanbul’da, Galatasaray’da evimdeymiş gibi hissettiren Türk halkına, bana gösterdikleri sevgi ve aşk adına taraftarlarımıza ve takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Burada olmak benim için büyük bir onurdu. Soso" ifadelerini kullanarak Galatasaray'a veda eden Sofiane Feghouli paylaşımının sonuna "Soso" ve sarı kırmızı kalp ekleyen Feghouli kulüpten resmi olarak ayrılmış oldu.

Taraftarlar, başarılı kanat oyuncusuna teşekkürlerini iletirken, Feghouli'nin yerine hangi ismin geleceği ise merak konusu oldu. Pek çok taraftar sosyal medyada ve arama motorlarında Galatasaray transfer haberlerini araştırmaya başladı. Galatasaray Kulübü'nden Sofiane Feghouli'nin yerine transfer edilecek olan isimle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.