Galatasaray'da Başkanlık Seçimi Yaklaşıyor! Torrent'in Geleceği Belli Oldu!

Galatasaray'da Başkanlık Seçimi Yaklaşıyor! Torrent'in Geleceği Belli Oldu!

Galatasaray'da 11 Haziran'da başkanlık seçimleri olacak. Yeni başkanın kim olacağı şimdiden çok konuşulmaktadır. Adaylar arasında ittifak olacak mı yoksa herkes kendi başına mı katılacak? İşte haberin bütün detaylarıyla gursesgazetesi.com'da...

Galatasaray Teknik Direktörü Torrent Seçime Odaklandı!

Galatasaray'da 11 Haziran'da başkanlık seçimleri olacak. Yeni başkanın kim olacağı şimdiden çok konuşulmaktadır. Adaylar arasında ittifak olacak mı yoksa herkes kendi başına mı katılacak?

11 Haziran'da yapılacak seçim sonrası yeni başkanın kim olacağı ve nasıl politika izleyeceği 30 milyon taraftarın aylardır beklediği ümit dolu tahminlerle zaman yaşanmaktadır. Sarı-kırmızılı kulübün 117 yıllık tarihinde bu sene alınan futbol karnesi tarihi boyunca çok az rastlanılan olaylar arasında yer alır. Bu sene tahmin edilemeyen ve bir anda ortaya çıkan problemler üst üste gelen yenilgi sonrası teknik ve idari yönetim arasında ortaya çıkan anlaşmazlıklar sonrası alınan ani kararlar Galatasaray'ı sezon sonunda bu hale getirdi. Seneye Avrupa kupalarına katılamayacak sarı-kırmızılı ekip Süper Lig düzeyinde Şampiyon olabilecek takım kurup, eksik bölgeleri yeni başkanla beraber yaz kampına yeni transferleri ile beraber girmek istiyor.

Galatasaray ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Domenec Torrent'in bütün dikkat 11 Haziran'da yapılacak seçime odaklandı. Seçim zamanı kurul da yer alacağı açıklandı. Torrent ailesiyle beraber çıktığı tatili yarıda bırakıp İstanbul'a evine geldi. Ekibiyle beraber gelecek sene takımda olması dahilinde tamamlanması gereken bölgelere transfer alternatifi arayışlarına girdiği belirtildi. Başkan adayları ve mevcut başkan ile irtibat halinde olduğu öğrenildi. Kimi kesim Torrent'in bu davranışlarını bir yıl daha kalmak için yaptığını kimi kesim Torrent yeni başkan ile kulübün başında kalmasa bile tazminatını alır gider. Söylemleri art arta gelmektedir. Torrent seneye Galatasaray kulübü teknik direktörü olarak kalmasa bile sözleşmede belirtilen miktarda tazminatını alarak yeni görevlerde yer edinmek için İstanbul'dan ayrılabilir. Ama gelecek sene Süper Lig'de farklı oyun anlayışı ve taktiklerle dolu Galatasaray'ı hem taraftara hem de tüm Türkiye'ye göstermek için yoğun mesai harcamaktadır.

Torrent'ten Yeni Başkana Rapor!

Torrent, 11 Haziran seçimi sonrası yeni başkana Galatasaray'ın artıları, eksileri, kalmasını istediği, teklif gelen futbolcular hakkında ve yeni transferler için kapsamlı rapor sunacağı açıklandı.