Galatasaray’da Seçim Tarihi Resmen Belli Oldu! Galatasaray'da Seçim Ne Zaman Yapılacak?

Galatasaray’da Seçim Tarihi Resmen Belli Oldu! Galatasaray'da Seçim Ne Zaman Yapılacak?

Galatasaray’ın resmi sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamaya göre seçim tarihi belli oldu. Galatasaray'da seçim ne zaman olacak?

Galatasaray’ın resmi sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamaya göre, ‘’2 Mayıs 2022 (Bugün) yapılan Yönetim Kurulu toplantımızda alınan karar neticesinde, Kulübümüzün “OLAĞANÜSTÜ SEÇİM GENEL KURUL TOPLANTISI” 4 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 10.00’da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda, yeterli çoğunluk olmadığı takdirde ikinci toplantı 11 Haziran 2022 günü aynı yer ve saatte yapılacaktır. Üyelerimize duyurulur. Saygılarımızla, Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu

Gündem

1. Açılış,

2. Genel Kurul Başkanlık Divanı’nın oluşması,

3. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi,

4. Seçimler;

a. Kulüp Başkanı

b. Yönetim Kurulu asıl ve yedek üyeleri

c. Denetim Kurulu asıl ve yedek üyeleri

d. Disiplin Kurulu asıl ve yedek üyeleri

e. Sicil Kurulu asıl ve yedek üyeleri

5. Kapanış" olarak belirtildi.

galatasarayda-secim-tarihi-resmen-belli-oldu2.jpg

Galatasaray SK Başkan’ı Burak Elmas’ın resmi açıklamasında, ‘’Bütün bu süreçte bir kez daha 'bu seçim olmayacak' diye bir şey ağzımdan çıkmadığı gibi her seferinde bu seçimin olacağını ve Galatasaray'ın iradesinin gereğinin yapılacağını söyledik. Onlar bize 21-28 Mayıs tarihini istediklerini söyledi. Bu tarihin tüzüğümüze göre yürürlüğe girebilmesi için en geç salı gününe kadar yönetim kurulu kararının alınması gerekiyordu. Bu kadar önemli bir konuda çok kısa bir süre istişare etmek üzere izin istedim. Bu arada da seçimin bugün yapılabilmesi adına ilgili mahkemeye başvuruda bulunarak tedbir kararının kalkmasını istedik. Önümüzde 2 tane tarih bulunuyor. Biri adayların istediği ve divan kurulunda tavsiye kararı alınan 21-28 Mayıs. Bir diğeri de üyelerimizin de imza topladığı, 4-11 Haziran tarihleri. Bu iki tarih arasında bir karar vermemiz gerekiyordu. Pazartesi günü 4-11 Haziran olarak karar alıp yürürlüğe sokacağız." dedi.