Galatasaray'da Gündem Maddeleri! Son Açıklamalar

Galatasaray'da Gündem Maddeleri! Son Açıklamalar

Galatasaray'da son günlerde hiç beklenmedik gelişmeler yaşanmaktadır. Gündemi yoğun ilgilendiren maddeler nelerdir? Ayrıntılarıyla gursesgazetesi.com'da...

Galatasaray'da son günlerde hiç beklenmedik gelişmeler yaşanmaktadır. Gündemi yoğun biçimde ilgilendiren gelişmeler, transfer detayları, futbolcuların sözleşmeleri ve seçim hakkında işte bütün detaylar...

Luis Campos'un dün yapmış olduğu resmi açıklamalar ile gelecek sezon planlarını açıklamıştı. Campos, verdiği açıklama ile maalesef kulüp içinde var olan istikrarsızlık ve belirsizlik yoğun bir şekilde devam etmekte bundan dolayı gelecek sezon için yaptığım detaylı plan da öngördüğümüz kararları uygulayabileceğimiz koşulların oluşamayacağını düşünmekteyim. Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray'a gelmeden önce Başkan Elmas ile detaylı trafik içerisindeydik. Fakat bu sezon gerek teknik ekip gerekse futbolcular için hiç beklenmedik gelişmeler yaşandı. Yaşanılanların sorumluluğunu kimseye yükleyemeyiz. Bu bir hata olur. Hatalardan ders alıp gelecek sezon eksiklerimizi tamamlayarak Şampiyonluk'ta ciddi favori olmak gerekir. Ama benim gelecek sezon ile ilgili planlarım da Galatasaray ile devam etme gibi bir kararım bulunmamaktadır.

Domenec Torrent, Fatih Terim'den geri kalan bilgi birikimlerin eksik ve yetersiz olması sebebiyle Süper Lig'de takımlar hakkında bilgisiz kaldığını bu sorumluluğu Fatih Terim'e yüklemişti. Torrent açıklamlarında, Galatasaray kariyerindeki yenilgileri ve başarısızlıkları imkan kısıtlılığına bağladı. Yönetimin Torrent'in ekibine Süper Lig takımları hakkında bilgi vermemesi danışmalık yapacak kimsenin olmamasına tepki gösteren Domenec Torrent kısa sürede elde edilen başarısızlıklar uzun süreli başarılar getireceğini önümüzdeki sezon eksik transferler ile Süper Lig’de şampiyonluğa oynayacaklarını ifade etti.

Galatasaray'da, sözleşmesi bitecek futbolcuların geleceği merak konusu olmaktadır. Seçim sonrası sözleşmesi sona erecek futbolcular yönetime takımda kalmak istedikleri gelecek sezon takım içinde eksik bölgelerdeki transferleri tamamlayarak şampiyonluğun büyük favorilerinden biri olacağız ifadelerini kullandılar. 11 Haziran'da yapılacak kongre sonrası kiralık ve sözleşmesi sona erecek olan oyuncular seçim sonucunu merakla beklemektedirler.

Kasımpaşa'dan Galatasaray'a jest geldi.

Kasımpaşa yönetimi tarafından yapılan açıklama sonrası Galatasaray'ın takımda yer alan futbolculara olan isteğini görmekteyiz. Biz her zaman sarı-kırmızı ekip ile futbolcu transferlerinde alışveriş içerisinde bulunuyoruz. Bundan dolayı Umut Bozok sadece Galatasaray'a 5 Milyon Euro olur. Geçmişte aramızda yaşanılanlar sebebiyle bu jesti yapma hakkımız var ifadelerini kullandılar.

Galatasaray'da gündem yoğun ilerlemektedir. Gelecek sezona dair transferler, başkanlık seçimleri, kiralık ve sözleşmeleri futbolcuların geleceği ve teknik direktör ile devam etme gibi problemler Süper Lig'in tatil zamanlarında büyük gündem maddeleri olmaktadır.