Galatasaray'da Beklenmedik Hareketlilik! Büyük Tepki Yaratacak!

Galatasaray'da Beklenmedik Hareketlilik! Büyük Tepki Yaratacak!

Galatasaray'da beklenmedik hareketlilik oldu. Gündemi yoğun ilgilendiren gelişme ile kulüp içinde endişe ortaya çıktı. Campos görevini bırakacak. İşte detaylar...

Galatasaray'da sportif danışman olarak grev yapan Luis Campos, görevine devame tmek için gereken koşulların oluşmadığını ve sarı-kırmızılı kulüple sözleşme imzalamayacağını bildirdi.

Campos, verdiği açıklama ile maalesef kulüp içinde var olan istikrarsızlık ve belirsizlik yoğun bir şekilde devam etmekte bundan dolayı gelecek sezon için yaptığım detaylı plan da öngördüğümüz kararları uygulayabileceğimiz koşulların oluşamayacağını düşünmekteyim. Campos, çalışma metodolojim çok açık ve nettir ancak bu büyük kulüp için belirlediğimiz büyük hedeflere ulaşmak için yok sayamayacağım bazı kısıtlar meydana geldi. Bu nedenlerden dolayı detaylı planlamamıza ve doğal olarak Galatasaray'da bulunduğu görevine devam etmeyeceğini belirten açıklamalarda bulundu.

Burak Elmas Campos'u 19 Ocak'ta İstanbul'a getirerek Galatasay'ın danışmanlık görevini üstlenmesini istedi. Planlamalar doğrultusunda ilerleyen sarı-kırmızı ekip sezon boyu transferlerde istenileni yapamamış bu durumdan dolayı Süper Lig'de hayal edilen performansın gerisinde kalarak kötü bir sezon geçirmişti. 57 yaşındaki Portekizli sportif direktör Campos yayınladığı açıklama ile Galatasaray ile gelecek sene sözleşme imzalamayacağını bildirdi. Kulüp içindeki belirsizliklerin takım içinde yer alan futbolcuları ve teknik ekibi psikolojik olarak yorduğunu hedeflere ulaşma da büyük problemler yaratacağını belirtti. Konuyla ilgili olarak bir duygularını paylaşan tecrübeli sportif direktör gelecek sene planlarını Avrupa'da tamamlayacağını söyledi.

Campos, Galatasaray Türk ulusunun tarihini temsil eden ve dünyada marka olan muazzam bir kulüp. Bu nedenle Başkan Elmas'ın Campos'a yaptığı teklifi projeler geliştirerek kendisine sunduğu teklifi büyük heves ve arzuyla kabul ettiğini belirtti. Maalesef kulüo içinde var olan istikrarsızlık ve belirsizlik yoğun bir şekilde devam etmesinden dolayı gelecek sezon için öngörülen adımları atabileceğimiz koşulların oluşmadığını düşünüyorum. Benim çalışma metodolojim çok açık ve nettir ancak bu büyük kulüp için belirlediğimiz büyük hedeflere ulaşmak için yok sayamayacağım bazı kısıtlar oluştur. Bu nedenle detaylı planlamamıza ve doğal olarak görevime devam etmek için gereken koşullar oluşmamıştır. Sonuç olarak kulübün spor danışmanı olarak sözleşme imzalamayacağımı hem kulübümle hem de spor kamuoyu ile paylaşmak zorunda kaldım ifadelerini kullandı.