Galatasaray, transferleri açıklıyor! Dursun Özbek'ten transfer detayları geldi!

Galatasaray, transferleri açıklıyor! Dursun Özbek'ten transfer detayları geldi!

Galatasaray'da ikinci kez başkan seçilen Dursun Özbek, bugün Erden Timur ile beraber Vahdettin Köşkü'nde Cumhurbaşkanı ile görüşme yaptıktan sonra, Atatürk'ü ziyaret etti. Anıtkabir ziyaretinden sonra medya mensupları ile bir araya geldi. İşte detaylar...

Galatasaray'da ikinci kez başkan seçilen Dursun Özbek, bugün Erden Timur ile beraber Vahdettin Köşkü'nde Cumhurbaşkanı ile görüşme yaptıktan sonra, Atatürk'ü ziyaret etti. Anıtkabir ziyaretinden sonra medya mensupları ile bir araya gelerek Galatasaray'ın ilerleyen günlerdeki yaşayacak süreçlerini birer birer anlattı. Transfer ve teknik direktör tercihlerini ilerleyen günlerde aktaracağını belirtti.

Yönetim kurulu üyeleriyle Anıtkabir'i ziyaret eden Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yeni sezona dair açıklamalarda bulundu. Geçen hafta yapılan başkanlık seçimi sonrasında yeni Başkan Dursun Özbek yönetim kurulu üyeleriyle beraber, kırmızı-beyaz karanfillerle süslenmiş çelenk ile Atatürk'ün mozolesine geldi. Özbek'in mozoleye çelengi bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Ardından Misak-ı Milli Kulesi'ne geçen Özbek, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

Yeni sezonun planlaması, teknik direktör ve transfer çalışmaları hakkındaki sorulan soru üzerine Özbek, Biz seçileli bir hafta oldu. Mazbatayı alalı da 3-4 gün oluyor. Çalışmalarımız daha önceden devam ediyordu, önümüzdeki hafta yavaş yavaş onların meyvelerini toplamaya başlayacağız. Transfer sezonu uzun fakat seçimin 11 Haziran'a denk gelmesinden dolayı belli bir süre kaybı var, onu telafi etmeye çalıyoruz. Cumhuriyetin 100.yılı dolayısıyla gelecek sezon en iyi neticeleri almak üzere yoğun bir çalışma içindeyiz. Taraftarımızın bizden beklentileri var, onları da memnun edecek, camiayı memnun edecek bir yıl geçmesini diliyorum, inşallah öyle olur.

Sarı-kırmızılı kulübün futbol takımından sorumlu olacak teknik direktör konusunda net açıklama ifade etmeye çalışan Özbek, Önümüzdeki hafta belli olur. Transferlerimizi de sırasıyla yapıyoruz. Önümüzde en önemli bir kaç mali işleri hallettikten sonra gelecek sene Süper Lig'de en iyi takımı oluşturup, takımımıza uygun teknik direktör ile yola başlayacağız. Süper Lig'de seneye iddialı takımların fazlalığı dikkat çekici olay Süper Lig artık eskisi gibi değil. Daha da çok gelişmeye devam edeceği belli. Takımlar şimdiden transferlerini bitirmeye başladı. Her takım gibi bizde 'şampiyonluğun' en büyük adayı değil sahibi olacağız.