Galatasaray Süper Lig'de Son Maçına Çıkıyor! Galatasaray-Antalyaspor İlk 11'ler!

Galatasaray Süper Lig'de Son Maçına Çıkıyor! Galatasaray-Antalyaspor İlk 11'ler!

Süper Lig'de bu sene beklenilen performansı sergileyemeyen sarı-kırmızılı ekip, bu sene son maçını deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmayla sezonu kapatacak. Haziran ayında olacak başkanlık süreci hazırlıkları başladı. İşte haberin detayları..

Süper Lig'de bu sene beklenilen performansı sergileyemeyen sarı-kırmızılı ekip, bu sene son maçını deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmayla sezonu kapatacak. Haziran ayında olacak başkanlık süreci hazırlıkları başladı. Süper Lig'de hiçbir iddiası bulunmayan Galatasaray, Antalyaspor karşılaşması sonrası alacağı herhangi bir sonuç neticesinde ne küme hattına ne de Avrupa macerasına gitmeye hak kazanamayacak. İlk 5 sırada yer alan takımların beşincisinin 10 puan gerisinde kaldı. Süper Lig'de bu sene kümeye düşen takımlarında netleşmesi halinde hiçbir iddiası bulunmadan son maçına çıkacak. Ama 15 maçtır yenilmezlik serisi bulunan Antalyaspor ise serisini devam ettirmek istemektedir. Aynı zamanda Avrupa'ya gitme şansı bulunuyor. Bu akşam Galatasaray ile Antalyaspor arasında Antalya Stadı'nda oynanılacak iddiali karşılaşmada olacak.

Galatasaray'ın bu sene Süper Lig karnesi, oynadığı 37 lig karşılaşmasında 14 galibiyet, 9 beraberlık ve 14 karşılaşma da yenilgi yaşadı. Toplam karşılaşmalar sonucunda 51 puan toplayarak Lig'de 11.sırada bulunmaktadır.

Antalyaspor ise sezon başında takımda orta saha futbolcusu olan Nuri Şahin ile ilerleyen zamanlarda takımın futbol sorumlusu olarak devam etti. Nuri Şahin'in futbol sorumlusu olduğu zamanlarda Antalyaspor 15 maçlık yenilmezlik serisi yakalamayı başardı. Lig'de 58 puan toplayarak 7.sırada yer almaktadır.

Galatasaray ile Antalyaspor arasında Süper Lig ve diğer kupa organizasyonlarında toplam 52.karşılaşma olacak. Oynanılan 51 maçta sarı-kırmızılı ekibin ezici üstünlüğü bulunuyor. 51 karşılaşmanın karnesi, Galatasaray 31 galibiyet alırken, Antalyaspor ise 7 galibiyet aldı. 13 karşılaşma ise beraber bitti. Sarı-kırımızı ekip bu karşılaşmalarda toplam 100 gol atarken, Kırmızı-beyazlı ekip ise 46 gol atabildi.

Antalyaspor'un muhtemel ilk 11

Boffin, Bünyamin, Bahadır, Naldo, Güray, Fernando, Fredy, Ndao, Adriano, Doğukan, Wright

Galatasaray'ın muhtemel ilk 11

Muslera, Boey, Marcao, Nelson, Van Aarnholt, Taylan, Berkan, Pulgar, Kerem, Babel, Gomis