Fofana iki yıl daha kendini Samsunspor'lu yapan sözleşmeyi imzaladı!

Fofana iki yıl daha kendini Samsunspor'lu yapan sözleşmeyi imzaladı!

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'da transferler açıklanmaya devam ediyor. Uzun süre gündemde yer alan Moryke Fofana transferi bugün tamamlandı. Fofana iki yıl daha kendini Samsunspor'lu yapan sözleşmeyi imzaladı!

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'da transferler açıklanmaya devam ediyor. Uzun süre gündemde yer alan Moryke Fofana transferi bugün tamamlandı. Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da iyi bir performans göstererek gündeme gelen Fofana birçok takımın radarına takılmış durumdaydı. Samsunspor'un uzun süren görüşmeleri sonrasında kadrosunda tutmak istediği oyuncular arasında yer alan Moryke Fofana ile ilgili müjdeli haber bugün Sportif Direktör Batu Kaplan tarafından geldi. İşte detaylar..

GELECEĞİ MERAK EDİLİYORDU

Geleceği merak edilen isimler arasında yer alan deneyimli yıldız oyuncu ile ilgili gündeme birçok haber düşse de transfer sonunda tamamlandı. Nihayet merakla beklenen gelişmeler arasında yer alan Moryke Fofana transferi için resmi açıklama niteliğinde ki detaylar Futbol Direktörü Batu Kaplan tarafından geldi.

Yılport Samsunspor’da takımdaki geleceği merakla beklenen yıldız futbolcu Moryke Fofana’nın durumu belli oldu. Fildişi Sahilli futbolcu Moryke Fofana Samsunspor ile 2 yıllık yeni transfer sözleşmesi imzaladı. Konuyla ilgili ilk açıklama Futbol Direktörü Baru Kaplan’dan geldi.

İşte o açıklama şöyle; ”Gece 3’lere kadar Face Time yapan rakiplerimize de duyurmuş olalım, Fofi 2 Yıl daha evinde.”

MORYKE FOFANA SAMSUNSPOR KARİYERİ

Samsunspor takımında Orta Saha mevkinde forma giyen Moryke Fofana, 23 Kasım 1991 tarihinde dünyaya gelmiştir. 182 cm boyunda ve 71 kilo olan Moryke Fofana, Sağ/Sol ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 26 maça çıkan Moryke Fofana, 3 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Moryke Fofana, bu sezon 7 asist ve 10 gol katkısı ile oynamaktadır.

Doğrudan 17 gole katkı veren isimler arasında yer alan Moryke Fofana ile ilgili diğer kulüplerden gelen teklifler Samsunspor taraftarının canını sıkarken Yılport Samsunspor teknik ekibi transferi tamamladı. Resmi açıklama futbol direktörü Batu Kaplan tarafından açıklanırken imzaların ise haftaya atılması bekleniyor. Fofana'nın alacağı yıllık ücret ve detayları henüz belli olmazken detayların gelmesi ile birlikte Gürses Gazetesi adresinde tüm detaylar yer alacak.