Florya'ya dönmek istemiyor! "Fatih Terim varsa ben yokum"

Florya'ya dönmek istemiyor! "Fatih Terim varsa ben yokum"

11 Haziran'da yapılacak seçim için Galatasaray'da heyecan devam ediyor. Bazı futbolcuların Dursun Özbek ve Fatih Terim görüşmesine tepki gösterdiği öğrenildi. Bir futbolcunun "Fatih Terim varsa ben yokum" sözleri dikkat çekti. Detaylar haberin devamında.

11 Haziran tarihinde Galatasaray'da yapılacak olan başkanlık seçimi için sarı kırmızılı camia ve diğer kulüplerde heyecanlı bekleyiş sürüyor. Galatasaray'ın başkan adayları yapacakları çalışmaları bir bir açıklıyor. Bu açıklamalardan en dikkat çekeni ise Dursun Özbek'in yapacağı çalışmalar ile ilgili olanlar oldu. Özbek'in kulüp başkanlığına seçilmesi durumunda Galatasaray'ın efsane teknik adamı Fatih Terim'i futbol takımının başı getirmek istediği ve Terim ile görüşmeler yaptığı sızdırılmıştı. Ancak son gelişmeler sarı kırmızılı camia Galatasaray'da bomba etkisi yarattı.

Galatasaray'da geride bıraktığımız sezonda işler istenildiği gibi gitmedi. Avrupa kupalarından elenen Galatasaray Ziraat Türkiye kupasından da elenmesi nedeniyle ligi üst sıralarda bitirmek istedi ancak istediğine ulaşamadı. Trabzonspor'un şampiyonluğunu ligin bitimine 3 hafta kala resmen ilan ettiği sezonda Fenerbahçe ligi ikinci sırada bitirirken Beşiktaş ise 6'ncı sırada kalmayla yetindi. Ancak üç büyüklerden Galatasaray ligi 13'üncü sırada küme hattına oldukça yakın bir şekilde tamamladı. Çıktığı 38 karşılaşmada yalnızca puan toplayan Galatasaray'da ise geçtiğimiz sezona en büyük darbeyi Fatih Terim'in ayrılığı vurmuştu. Başarılı teknik adamın kulüpten gönderilmesi ve yerine Domenec Torrent'in getirilmesi nedeniyle camiada taşlar yerinden oynamıştı. Taraftarın çok sevdiği hocanın geri dönmesi için ise başkan adayı Dursun Özbek'in çalışmalar yaptığı ve yapacağı öğrenilmişti. Ancak bazı futbolcuların konuya ilişkin açıklamaları dikkat çekti.

"Fatih Terim varsa ben yokum"

Bazı futbolcuların seçim öncesi camiada yaşanan olaylar nedeniyle "kulüpte kaos var" gerekçesiyle Florya Metin Oktay Tesisleri'ne dönmek istemediği öne sürüldü. Alanyaspor'a kiralık olarak giden ve yeni takımda iyi işler çıkartan Emre Akbaba'nın "Fatih Terim varsa ben yokum" ifadelerini kullandığı öne sürüldü. Bu sezon Alanyaspor formasıyla lig ve kupa mücadelelerinde toplam 13 gol ve 6 asist kaydeden 30 yaşındaki başarılı orta sahanın Galatasaray'a geri dönmek istemediği iddia edildi. Alanyaspor formasıyla takımın en golcü ismi olan ve başarılı sonuçlarda büyük katkı payı olan orta saha oyuncusunu Akdeniz ekibinin Galatasaray'da yapılacak seçimden sonra bonservis bedeli ile satın almak istediği öğrenildi. Ancak Emre Akbaba'nın Fatih Terim ile ilgili söylemlerine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.