Fernando Muslera doğum gününde baba oldu

Fernando Muslera doğum gününde baba oldu

Galatasaray'ın kalecisi ve kaptanı Fernando Muslera üçüncü kez baba olma sevincini yaşadı. Uruguay'lı başarılı kalecinin paylaşımına beğeniler ve yorumlar yağdı. Satır başları haberin devamında...

Galatasaray'ın Uruguay'lı başarılı kalecisi ve kaptanı Fernando Muslera üçüncü kez baba olma sevincini yaşadı. Başarılı kaleci Muslera'nın yeni doğan kızının ismi Dominique oldu. Eşi Patricia Callero'nun doğum sonrası fotoğraflarını resmi sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşan Fernando Muslera'nın duygu dolu sözleri dikkat çekti. Uzun yıllardır Galatasaray kalesini koruyan ve çıktığı pek çok maçta başarılı kurtarışları ile dikkat çeken kaptan Muslera'nın yaptığı paylaşımdaki sözler dikkat çekti. Başarılı kalecinin kızı Dominique'in 16 Haziran tarihinde dünyaya gelmesi ise dikkatlerden kaçmadı. 16 Haziran 1986 yılında Arjantin'de dünyaya gelen Fernando Muslera, doğum gününde baba olmanın sevincini yaşadı. Başarılı kaleci, yaşadığı sevinci sosyal medya hesabından duyurdu. İşte Fernando Muslera'nın duygu ve mutluluk dolu sözleri;

"Bu doğum gününe, hayatın bana verebileceği en güzel şeyle başlamak için daha iyi bir yol, hoş geldin DOMINIQUE, birlikte geçirdiğimiz her an ve sahip olduğumuz güzel aile için Patricia'ya teşekkür ederim!! SENİ SEVİYORUM. Mesajlar ve iyi hisler için hepinize teşekkür ederim"

muslera-1.jpg

GALATASARAY'DAN FERNANDO MUSLERA'YA TEBRİK MESAJI

Ünlü futbolcuya kulübü Galatasaray'dan da tebrik mesajı geldi. Galatasaray'ın resmi sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Muslera'yı kutladığı mesajında "Kaptanımız Muslera ve eşi Patricia’nın bir kız çocuğu dünyaya geldi. Muslera ve eşini tebrik eder, yeni doğan kızları Dominique’e uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür dileriz." ifadeleri yer aldı.

DİĞER TAKIMLAR DA MUSLERA'YI KUTLADI

Türk futbolunun sevilen isimlerinden olan Galatasaray'lı file bekçisi Fernando Muslera, neredeyse tüm takımların taraftarları tarafından her zaman tebrik ve taktir edilen bir oyuncu olması ile dikkat çekti. Galatasaray'ın uzun yıllar kalesini gole kapatan Uruguay'lı futbolcuya sosyal medya platformları üzerinden çok sayıda Fenerbahçe'li ve Beşiktaş'lı taraftar da tebrik mesajlarını gönderdi.

Bazı kesimler ise Fernando Muslera'nın eşi Patricia Callero'nun emzirme anındaki fotoğraflarını paylaşmasına tepki gösterdi. Tepki gösteren kesimin ardından sosyal medya ikiye bölündü. Bazı vatandaşlar bu fotoğrafların rahatsız edici düzeyde açık olduğunu belirtirken, bazı vatandaşlar ise bunun gayet doğal olduğunu ve bu tür fotoğrafların paylaşılmasında herhangi bir sorun olmadığını vurguladı.