Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Jorge Jesus'tan Açıklamalar! Son Dakika Gelişmeleri!

Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Jorge Jesus'tan Açıklamalar! Son Dakika Gelişmeleri!

Fenerbahçe'nin yeni çalıştırıcı Jesus, yeni döneme nasıl hazırlanacaklarını ve yapılacak transferleri açıkladı. Yaz transfer döneminde hazırlık karşılaşmaları ve takım içi dengeyi oturtacağını söyledi. Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Fenerbahçe'nin yeni çalıştırıcı Jesus, yeni döneme nasıl hazırlanacaklarını ve yapılacak transferleri açıkladı. Yaz transfer döneminde hazırlık karşılaşmaları ve takım içi dengeyi oturtacağını söyledi. İmza töreninde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Portekizli çalıştırıcı ifadeleri öncesi 'Hazır mısınız' diyerek başladı.

Fenerbahçe'nin tarihi ve başarılarına değinerek, Ben Türkiye'ye, Fenerbahçe'ye gelirken gerçekten Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri olduğunu bilerek geldim. Kulübün isteklerini biliyordum. Fenerbahçe'ye gelmemdeki en büyük sebeplerden biri başkanımız Ali Koç'un beni çok istemesidir. Aynı şekilde taraftarında beni ne kadar çok istediğini göstermesi. Oğlum ve ekibimdeki kişilerin sosyal medya hesaplarını taraftarlar istila etti. Bu şekilde beni çok isteyen taraftar ve kulübe 'beni çok isteyen kulüpte olmalıyım' diye düşündüm. Maddi sebeplerden gelmedim. Ben büyük takıma çalışmak istiyordum. Taraftarların tutkulu şekilde takımına bağlı olduğu bir kulüpte olmak istiyordum. Benim çalışma metodum Fenerbahçe taraftarına benziyor. Bende işime tutkuyla bağlıyım. Fenerbahçe bana bu şartları sundu ve ben ve ekibimde ütün takım çalıştırmak için buradayız. Umarım mutlu olur, beklentileri karşılayabilirim. Ben kendi ekibime güveniyorum. Futbolcuların, teknik ekibin çok iyi olabilmesi için en iyi imkanlara sahibiz. Burada şampiyon olmak istiyoruz dedi.

Kadronun değişmeyeceğini eklemeler yapılacağını ifade eden Jesus açıklamalarında, Futbolda istediğiniz oyuncuları alamayabilirsiniz. Önemli olan kaliteyi arttırmak. Kadro devimi yapmayacağız, denge sağlayacağız. 4-5 oyuncu alacağız. Kadro genişliği gelecek planlar için bir arada çok kez bir araya gelerek toplantılar yaptık. Maddi şartlar imkanında elimizden geleni yapacağız. Gerçekten Fenerbahçe'nin çok kaliteli oyuncuları var. Takıma ofansif anlamda üretici forvet alacağız. Yetenekli oyuncular sahaya yeteneklerini yansıttığı zaman her zaman kazanırız. Fenerbahçe'nin şartları en üst seviyede bulunuyor. Ben de çok şanslıyım her zaman büyük kulüplerle çalıştım. Portekiz'de yer aldığım takımlar dışında görevimi yerine getirdiğim diğer kulüplerde her zaman 1 yıllık kontrat yapma gereği duyuyorum. Çünkü ilk yıl her zaman adaptasyon süreci ile geçer. Bu sadece çalıştırıcı için değil, kulüp başkanı içinde geçerlidir. 1 yıl sonra işler yolunda giderse kontratı yenileriz ifadelerini kullandı.