Fenerbahçe'nin İlk Transferi Belli Oldu! Jorge Jesus Lincoln İstiyor!

Fenerbahçe'nin İlk Transferi Belli Oldu! Jorge Jesus Lincoln İstiyor!

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü ilk dokunuşunu yaptı. Yeni transfer Portekiz Ligi'nden geldi. Jorge Jesus ısrarla uzun süredir takip ettiği futbolcuyu almak istediğini belirtmesi ardından sözleşme imzalandı. Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Fenerbahçe'nin Yeni Transferi!

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü ilk dokunuşunu yaptı. Yeni transfer Portekiz Ligi'nden geldi. Jorge Jesus ısrarla uzun süredir takip ettiği futbolcuyu almak istediğini belirtmesi ardından sözleşme imzalandı. Transfer sürecine hızlı geçiş yapan Fenerbahçe derin kadro genişliğine rağmen eksik bölgelere takviyeler yaparak ileri dönük planlarını gerçekleştirmeyi hedefliyor. İlk amaçlarının sezon önce Şampiyonlar Ligi eleme turlarını başarıyla geçmeyi amaçlandığı açıklandı. Sarı-lacivertli kulüp seneye mücadele edeceği her kulvarda ani sakatlık ve meydana gelebilecek olumsuzlukları kaldırmak amacıyla kadrosunu genişletme eğilimlerine girdi. İlk transfer orta sahaya yönelik atılan adımla geldi. Portekiz liginde uzun süredir mücadele eden başkanı Türk olan Santa Clara'da oynayan orta saha oyuncusu Lincoln Henrique transfer etti. Oyuncu ve kulübü ile sözleşmenin imzalanmak üzere olduğu belirtildi. Türk başkandan ifade edilen söylemlerde, Fenerbahçe oyuncumuza çok güzel para verdi. Bize de oyuncuyu satmak düştü. Yönetim kurulu üyelerimiz ile toplantılarımızın ardından sözleşmeye dair maddelerin belirlenmesi ve iki kulüp arasında ortak anlaşma sonrası transfer gerçekleşmesini ümit ediyoruz ifadeleri kullanıldı.

Yeni sezona teknik direktör Jorge Jesus ile hazırlanan Fenerbahçe'de ilk transfer de yapılmak üzere gerekli adımlar atıldı. Jesus'un ısrarcı olduğu futbolcuda sarı-lacivertli ekip kesenin ağzını açtı. Kulübü yormayacak derecede ciddi teklif yaptığı ortaya çıktı. Uzun yıllardır hedeflenen Şampiyonluğu yaşamak üstüne de Avrupa'da başarı ile taçlandırmak isteniliyor. Bu iki hedefi yerine getirmek için gerekli bütün adımlar atıldı. Ciddi mali yük getirmeyeceği sonunda ileriye dönük kulübü yoracak adımlardan kaçınılarak yüklü miktarda sermayenin ayrıldığı açıklandı.

Portekizli gazeteci Bruno Andrade'nin haberine göre sarı-lacivertliler Lonciln Henrique için Santa Clara ile anlaşmaya vardı. Haberde bu transfer için Fenerbahçe'nin kasasından 3 milyon euro çıkacağı belirtildi. Porto'nun da ilgilendiği iddia edilen 23 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezon takımında 41 karşılaşmada yer alırken, resmi mücadelelerde 7 gol ve 6 asist gerçekleştirdi.