Fenerbahçe'li Oyunculardan İsmail Kartal İsyanı! Ali Koç Ne Yapacak?

Fenerbahçe'li Oyunculardan İsmail Kartal İsyanı! Ali Koç Ne Yapacak?

Fenerbahçe'yi bu sezon yükselişe geçiren İsmail Kartal yarın son maçına Malatya deplasmanı ile çıkacak. Önümüzdeki sezon Jorge Jesus'un takımın başına gelmesi beklenirken, bazı oyuncuların İsmail Kartal ile devam etmek istediği ortaya çıktı.

Sezona Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile başlayan Fenerbahçe'de işler planlandığı gibi gitmemiş, Fenerbahçe ligde alınan kötü sonuçların ardından Vitor Pereira ile olan anlaşmasını bozmuştu. Pereiranın koltuğunu devralan İsmail Kartal ise takımı yükselişe geçirmiş ve neredeyse tüm oyuncuların performansını yükseltmişti. Fenerbahçe'de işler İsmail Kartal'ın önderliğinde iyi gitse de Fenerbahçe yarın akşam oynanacak olan Yeni Malatyaspor deplasmanından galibiyetle ayrılması durumunda Spor Toto süper Lig'i ikinci sırada bitirecek ve devler ligi olarak bilinen Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek. Ancak Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un göreve geldiği günden beri şampiyonluk sevinci yaşayamamış olması nedeniyle taraftarlar önümüzdeki 2022- 23 sezonunda mutlak şampiyonluk istiyor.

Fenerbahçe camiasının mutlaka şampiyon olmak istediği sezon için hazırlıklar bir süre önce başladı. Başkan Ali Koç Portekiz'li ve başarılı teknik direktör Jorge Jesus ile birebir görüşmeler gerçekleştirdi. Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye gelme ihtimali oldukça yüksek görülse de bazı taraftarlar bu sezon başarı elde eden ve şu an 13 maçlık yenilmezlik serisine sahip olan İsmail Kartal ile devam etmek istiyor.

9 Oyuncu İsmail Kartal Diyor!

Ligdeki kötü gidişata son veren yerli teknik adam İsmail Kartal'ın başarılı sonuçlarından sonra pek çok Fenerbahçe taraftarı Kartal'ın Fenerbahçe'de kalması gerektiğini dile getirmişti. Özellikle sosyal medya gündeminde uzun süre kendisine yer bulan "İsmail Kartal Mı, Jorge Jesus Mu?" tartışmaları hala devam ediyor. ancak gelen bazı bilgilere göre takımdaki 9 oyuncunun İsmail Kartal ile devam etmek istediği iddia edildi. İddianın sosyal medya platformlarında ve bazı basın yayın kuruluşlarında yayılmasının ardından taraftarlar hangi oyuncuların İsmail Kartal ile devam etmek istediğini araştırmaya başladı. Peki; hangi oyuncular İsmail Kartal ile devam etmek istiyor?

İşte İsmail Kartal ile çalışmak istediği iddia edilen 9 futbolcu;

  • Altay Bayındır
  • Ferdi Kadıoğlu
  • Bright Osayi Samuel
  • Miguel Crespo
  • Miha Zajc
  • Mert Hakan Yandaş
  • İrfan Can Kahveci
  • Diego Rossi
  • Arda Güler

Bu isimler henüz sosyal medyada yayılmış durumda değil. Ancak bu isimlerin paylaşılması durumunda Fenerbahçe Spor Kulübü'nden resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.