Fenerbahçe'den Nazım Sangare Açıklaması "Geçmiş Olsun"

Fenerbahçe'den Nazım Sangare Açıklaması "Geçmiş Olsun"

Fenerbahçe taraftarları, Nazım Sangare'nin durumunu merak ederken Fenerbahçe'den açıklama geldi. Sezonu bir maç kala kapatan Sangare ile ilgili geçmiş olsun dilekleri iletildi.

Fenerbahçe, dün akşam 19.00'da evinde Ülker Stadı'nda VavaCars Fatih Karagümrük'ü ağırladığı maçta sahaya pek çok eksik ile çıkmıştı. Gerek kart cezalısı olan, gerekse sakatlıkları bulunan pek çok ismin oynayamayacak olması nedeniyle teknik adam İsmail Kartal, sezonun son çeyreğinde tercih ettiği kadronun haricinde farklı bir kadroyla sahaya çıkmak durumunda kalmıştı. Sarı lacivertli teknik adam, cezalı Mert Hakan Yandaş'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Dimitris Pelkas, Kim Min-jae, Miguel Crespo ve Arda Güler gibi isimlerden uzaktı. Bu nedenle Nazım Sangare'yi ilk 11'de başlatan teknik adam İsmail Kartal için işler planladığı gibi gitmedi.

Özellikle ilk çeyreğinde kıran kırana bir mücadele olan maçta her iki takım da kaleleri zorladı. Maç sonunda Fenerbahçe'nin toplam 16 şutundan 6'sı VavaCars Fatih Karagümrük kalesine isabet ederken, kırmızı- siyahlı ekibin ise toplam 12 şutundan 4'ü Fenerbahçe kalesinde tehlike yarattı. Özellikle kurtardığı toplarla maçın dikkat çeken isimlerinden olan Altay Bayındırlı'ya maç sonunda tebrik mesajları geldi. Toplamda 28 şut çekilen maçta her iki takım da fileleri havalandıramadı.

Nazım Sangare Sakatlandı

Fenerbahçe'nin yedek oyuncularından olan Nazım Sangare dün akşam Kadıköy'de oynanan maçta ilk 11'de oyuna başlama fırsatı buldu. Ancak Nazım, aldığı darbe ile sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Yaşadığı sakatlığın ağır olduğu belli olan Nazım Sangare'nin durumu ile ilgili sarı lacivertli taraftarlar beklemeye koyuldu. Özellikle bugün pek çok Fenerbahçe taraftarı Nazım Sangare'nin durumunun nasıl olduğunu ve sakatlığının ne olduğunu gerek sosyal medyada gerekse arama motorlarında arattı.

Fenerbahçe'den Açıklama

Oyuncusu Nazım Sangare'nin sakatlığı pek çok taraftar tarafından merak edilen sarı lacivertli kulüpten beklenen açıklama geldi. Fenerbahçe Spor Kulübü; yaptığı açıklamayla Nazım Sangare'nin durumunu kamuoyuna duyurdu. İşte Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından yapılan resmi açıklama;

"Dün akşam Fatih Karagümrük ile oynadığımız maçta aldığı darbe sonrası oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncumuz Nazım Sangare'nin, Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde gerçekleştirilen görüntülemesinde ön çapraz bağlarında kısmi zedelenme tespit edilmiştir. Tedavisine hemen başlanan futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Oyuncunun durumu ile ilgili yapılan açıklamanın ardından sezonun bitimine son bir hafta kala Nazım Sangare'nin sezonu bitirdiği ortaya çıktı.