Fenerbahçe'de Jorge Jesus Geri Sayımı! "Jorge Jesus Fenerbahçe'ye Geldi"

Fenerbahçe'de Jorge Jesus Geri Sayımı! "Jorge Jesus Fenerbahçe'ye Geldi"

Fenerbahçe'de başarısız sezonların ardından şampiyonluk hedeflenen sezon geliyor. Ali Koç döneminde pek çok hoca değişikliğinin ardından Jorge Jesus dönemine az bir süre kaldı. Peki; Jorge Jesus geldi mi? Jorge Jesus Fenerbahçe'de mi?

Fenerbahçe'de bu sezon da şampiyonluk olmadan tamamlanırken Başkan Ali Koç, şampiyonluk için kolları sıvadı. Bu sezon başında takımın başına getirilen teknik adam Vitor Pereira'nın başarısız sonuçları üstüne yerli hoca İsmail Kartla göreve gelmişti. İsmail Kartal'ın ligdeki kötü gidişata son vermesi ile birlikte Fenerbahçe ligi ancak ikincilikle tamamlayabilecek. Ligin son dönemlerinde galibiyet oranı oldukça yüksek olan İsmail Kartal her ne kadar takımı başarıya ulaştırsa da, Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalini şansa bırakma lüksü artık kalmadı.

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk isteyen Ali Koç ise limitleri çerçevesinde en iyi harcamaları yaparak camiasına şampiyonluk sevincini yaşatmak istiyor. Son günlerde ismi sıkça duyulan Gareth Bale, Luis Suarez gibi yıldız futbolcu isimlerinin yanı sıra teknik adam olarak düşünülen Jorge Jesus transferinde de son noktaya gelinde. Başarılı teknik adamın göreve gelmesi için taraftarlar heyecanlı.

Geçtiğimiz hafta Ali Koç'un Jorge Jesus ile görüşme fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılması üzerine taraftarlar Jorge Jesus transferine tamam gözüyle bakmaya başladı. Beyaz TV ekranlarında Sinan Engin'in, Ali Koç'un birisiyle görüşme yaptıysa onu almadan gelmeyeceği ve Jorge Jesus'un artık Fenerbahçe'de olacağı açıklamalarının ardından milyonlarca Fenerbahçe taraftarı heyecanlandı.

Gelen bilgiler arasında, başarılı teknik adam Jorge Jesus'un, 1-1'lik beraberlik ile sonuçlanan Beşiktaş- Fenerbahçe derbisini yakından takip ettiği ve teknik ekibinin maç ile ilgili detaylı analiz hazırladığı belirtildi. Kendisine gelen teklifler ile de gündeme gelen 67 yaşındaki teknik direktörün bu hafta içerisinde Fenerbahçe tarafından resmen duyurulması bekleniyor.

Önümüzdeki sezon şampiyonluk isteyen Fenerbahçe'nin, kendisi için belirlenen finansal çerçeveler içerisinde korkusuzca hareket etmesi ve yıldız oyuncu transferleri yapması bekleniyor. Jesus'un işinin bitirildiği ve Fenerbahçe'ye geleceğinin sosyal medya gündemine düşmesi ile birlikte Fenerbahçe taraftarları paylaşımlar yapmaya başladı. "Jorge Jesus Fenerbahçe'ye Geldi" başlıkları ile yapılan paylaşımlar ise taraftarları heyecanlandırdı. Ancak; Jorge Jesus'un göreve geleceğine dair kulüpten, Ali Koç'tan ya da Jesus'tan herhangi bir resmi açıklama henüz yapılmadı. Başkan Ali Koç'un bu hafta içerisinde teknik adam Jesus'la bir kez daha görüşmesi ve işi artık resmiyete dökmesi bekleniyor.