Fenerbahçe'de Ayrılık Şoku! Kim Min Jae Gidiyor...

Fenerbahçe'de Ayrılık Şoku! Kim Min Jae Gidiyor...

Fenerbahçe'nin en iyi oyuncuların dan Kim Min Jae ile ilgili gelişme taraftarları korkuttu. Kim Min Jae'nin ayrılık haberinden sonra sarı lacivertli taraftarlar sosyal medyadan konuya ilişkin paylaşımlar yaptı. Satır başları gursesgazetesi.com'da...

Fenerbahçe'nin İsmail Kartal'dan önceki hocası Portekiz'li Vitor Pereira'nın scout ekibi tarafından keşfedilen ve sezon öncesinde Beijing Guoan takımından transfer edilen başarılı stoper Kim Min Jae, bu sezon sergilediği üstün performans ile yalnızca sarı lacivertli kulübün, Fenerbahçe'nin taraftarlarını değil pek çok kulüp taraftarının dikkatini çekti. Spor yorumcuları ve eleştirmenleri tarafından tam puan alan Kim Min Jae kısa süre içerisinde taraftarların da sevgisini toplamayı başardı. Özellikle bu sezon Nef Stadyumu'nda Fenerbahçe'nin konuk olduğu Galatasaray derbisinde kritik müdahaleleri ve gole doğrudan engel olma müdahaleleri ile takdirleri toplayan Güney Kore'li Kim Min Jae'nin takımdan gitme ihtimalleri konuşulurken Fenerbahçe'li yöneticiler ve taraftarlar tarafından başarılı stoperin takımda kalması yönünde istekler gerek sosyal medya platformlarında, gerekse ana akım medya kanallarında sıkça paylaşıldı. Başarılı stoper Kim Min Jae'nin bu sezonki başarısı yalnızca ülke futbolunda değil dünya futbolunda da büyük yankı uyandırdı ve Premier Lig ekiplerinden Everton ve İtalya ekiplerinden Napoli'nin radarına girdi.

kim-min-jae-5257.jpeg

Kim Min Jae'nin gidişi ile her gün gündemde paylaşımlar yapılmaya başlanırken bugün gündeme gelen bir konu taraftarların dikkatini çekti.

Fenerbahçe Kim Min Jae'yi satmak istemiyor

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncularından olan Kim Min Jae'nin başarılı performansının futbol camiasından büyük takdir toplaması nedeniyle başarılı oyuncunun takımda kalması isteniyor. Önümüzdeki sezon mutlak şampiyonluk isteyen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve sarı lacivertli camianın taraftarları Kim Min Jae'nin en az bir sezon daha çubuklu formayı terletmesi isteniyor. Everton ve Napoli tarafından yakın takibe alınan stoperin sözleşmesi henüz Fenerbahçe ile devam ediyor. Bu nedenle Kim Min Jae'nin kulüpte kalması söz konusu.

kim-min-jae-3922.jpeg

Kim Min Jae gidiyor mu?

Fenerbahçe'nin başarılı stoperi ile ilgili bugün gündeme düşen ayrılık haberleri sonrasında sarı lacivertli camianın taraftarları sarsıldı. Kim Min Jae'yi çok fazla kulübün takibe aldığı bu dönemlerde yapılan haberin asıl yüzü ise ortaya çıktı. Kim Min Jae'nin takımdan gitmediği, yalnızca askerlik için ülkesi Güney Kore'ye gideceği öğrenildi. Normal şartlarda 21 ay askerlik süresi bulunan Kim Min Jae'nin 2018 Asya Olimpiyatları'nda aldığı altın madalya nedeniyle askerlik görevinin 3 haftaya düşürüldüğü öğrenildi.