Fenerbahçe Yeni Sezon Formaları- Fenerbahçe Yeni Sezon Forma Fiyatları

Fenerbahçe Yeni Sezon Formaları- Fenerbahçe Yeni Sezon Forma Fiyatları

Spor Toto Süper Lig'de 2021- 22 sezonu bitmek üzereyken taraftarlar yeni sezonda takımlarının giyeceği formaları araştırıyor. Peki; Fenerbahçe yeni sezon forma tasarımları belli oldu mu? Fenerbahçe yeni sezon formaları ne kadar?

2021- 2022 sezonunda iyi başlangıç yapan ancak ligin ortalarında aldığı mağlubiyet ve beraberliklerle geri düşen ve ligin son diliminde yeniden yükselişe geçen Fenerbahçe'de taraftarlar önümüzdeki sezon şampiyonluk istiyor. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne gideceğinin kesinleşmesinin ardından hem Spor Toto Süper Lig'de, hem de Avrupa kupalarında terleteceği formalar ve yeni sezon forma fiyatları merak konusu oldu. Pek çok Fenerbahçe taraftarı gerek sosyal medyada gerekse arama motorlarında Fenerbahçe yeni sezon forma tasarımlarını ve yeni sezon forma fiyatlarını araştırmaya başladı. Özellikle Galatasaray'ın geçtiğimiz günlerde yeni sezon formalarının sızdırılması ile birlikte Fenerbahçe'li taraftarlar da kendi takımları için yapılacak olan forma tasarımlarını merak ediyor.

İlk olarak 1984- 85 sezonunda Adidas marka forma giymeye başlayan Fenerbahçe 1988 ila 2000 ve 2004 ila 2021 yılları arasında da Adidas marka forma giymeye devam etmişti. Ancak 2020- 21 sezonunun sona ermesiyle birlikte Fenerbahçe, forma sponsorluğu için Puma ile anlaşmış ve Puma markalı formaları terletmeye başlamıştı. Taraftarlar Puma markalı formalar ile birlikte şaşırtıcı bir kararla daha tanışmıştı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un da açıkladığı üzere Fenerbahçe Futbol Takımı, 2020-2021 yılında yıldızsız formaya geçiş yapmıştı. 1959 yılından önce kazanılan şampiyonlukların sayılmamasına tepki vermek amacıyla yapılan bu hareketin ardından yeni sezon formaları yıldızsız olarak çıkartılmıştı.

5 Yıldızlı Fenerbahçe Forması Mı Geliyor?

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamalarda, Fenerbahçe'nin yeni sezonda 5 yıldızlı forma ile sahaya çıkacağını belirtmişti. Başkan Koç, yeni sezon derken iki sezon sonrasını kastettiğini de belirtmişti.

2022- 23 sezonunda Fenerbahçe'li futbolcuların sahaya çıkacağı futbol formaları ile ilgili henüz resmi bir paylaşım ya da açıklama henüz yapılmadı. Tasarımların internete de sızmamış oluşu taraftarların heyecanını artırdı. Fenerbahçe Futbol Takımı'nın önümüzdeki sezon giyeceği formaların tasarımları henüz belli değilken, yeni sezon formalarının fiyatı ise merak konusu oldu. Pek çok Fenerbahçe taraftarı arama motorlarında yeni sezon forma fiyatlarını araştırmaya başladı.

Fenerbahçe Yeni Sezon Forma Fiyatları 2022-23 Fenerbahçe Forma Fiyatları

Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezon yüksek ihtimalle yine yıldızsız formalar ile sahaya çıkması bekleniyor. Ancak futbol takımının giyeceği formaların fiyatları ile ilgili henüz herhangi bir açıklama ya da paylaşım henüz yapılmadı. Bu sezon 319 TL'den satışa sunulan Fenerbahçe futbol formaları zamlanarak 379 TL fiyat etiketine yükselmişti. Önümüzdeki sezonda da fiyatların zamlanacağına kesin gözüyle bakılırken bazı yabancı kaynakların paylaştığı 2022-23 Puma forma fiyatları için öngörüleri döviz kurunda çevrildiğinde Fenerbahçe 2022 2023 sezonu formalarının 579 TL ila 600 TL arasında bir fiyattan satılması bekleniyor.