Fenerbahçe yeni sezon formaları belli oldu! Tasarımlar sızdırıldı, taraftarların tadı kaçacak

Fenerbahçe yeni sezon formaları belli oldu! Tasarımlar sızdırıldı, taraftarların tadı kaçacak

Fenerbahçe'nin 2022- 23 sezonu formaları sızdırıldı. Sızdırılan formaların tasarımları ve logo kullanımları ise taraftarları mutsuz edecek gibi görünüyor. Fenerbahçe 2023 forma tasarımları haberin devamında gursesgazetesi.com'da...

Fenerbahçe'de ikincilikle bitirilen 2021- 22 Ahmet Çalık Sezonunun ardından önümüzdeki yıl sarı lacivertli ekip mutlak şampiyonluk istiyor. Göreve geldiği dört yıl içerisinde futbol alanında kupa yüzü göremeyen Ali Koç'un bir sonraki sezon şampiyonluk için büyük fedakarlıklar ve çalışmalar yapması bekleniyor. Özellikle teknik direktör ve oyuncu transferleri için bazı isimler neredeyse kesin olarak belirlenmişken taraftarlar yalnızca yeni sezonda sahada olacak oyuncular için merakla beklemiyor. Ayrıca yeni sezonda futbolcuların yeşil sahalara, taraftarların ise günlük hayatlarında giyecekleri sarı lacivertli yeni forma tasarımlı heyecanla bekleniyor. Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezon giyeceği formalar heyecanla beklenirken internete düşen bazı forma tasarımları dikkat çekti. Bazı yerli ve yabancı sosyal medya hesapları tarafından yapılan paylaşımlarda Fenerbahçe'nin iç saha ve deplasman formalarının belli olduğu hatta üretildiği görüldü. Fenerbahçe'nin geçmiş sezonlardaki formalarının yanında sönük kalan formaların ise önümüzdeki sezonda futbolcuların giyeceği formaların olduğuna kesin gözüyle bakılıyor. Ancak Fenerbahçe'nin bir sonraki sezonda giyeceği formalar ile ilgili sızdırılan forma tasarımlarının birer prototip ya da taraftarlar tarafından yapılan bir çalışma olduğu iddiası da yabancı kaynaklar tarafından gündeme geldi. Fenerbahçe'li taraftarların bir sonraki sezon için heyecanlı bekleyişi devam ederken yeni sezon formaları hiçbir basın yayın kuruluşu tarafından paylaşılmadı ve ilk kez gursesgazetesi.com'da.

Fenerbahçe 2022 - 23 İç Saha Forması

Önümüzdeki sezonda Fenerbahçe'li futbolcuların sahada terleteceği formaların beli olduğu öne sürüldü. Fenerbahçe'nin efsane forması olan çubuklu formanın sahalarda görüleceği belli olsa da renkler, logonun kalitesiz görüntüsü ve kollarda yatay şerit kullanımı Fenerbahçe'li taraftarlar için hayal kırıklığı oldu. Formada sarı ve lacivert renklerin arasındaki beyaz ince şeritler de oldukça dikkat çekti. Ancak formada kullanılan Fenerbahçe logosunun kalitesiz görüntüsü nedeniyle bazı yabancı kaynaklar formanın taraftarlar tarafından hazırlanmış olabileceğini öne sürdü.

ftojdalwuaaqauh.png

Fenerbahçe 2022 - 23 Deplasman Forması

Fenerbahçe'nin taraftarları tarafından sıkça tercih edilen deplasman formalarının önümüzdeki sezon da nasıl kullanılacağı merak konusu oldu. Taraftarlar arama motorlarında ve sosyal medya platformlarında sıkça yeni sezonda Fenerbahçe'nin deplasman maçlarında giyeceği araştırıldı. Fenerbahçe'nin sızdırılan 2023 deplasman forması ise lacivert görüntüsü ile dikkat çekti. Lacivert damalı görüntü üzerine gri tonlarda logo ve sponsor kullanımı olan forma efsane çubuklu formadan çok daha fazla beğenildi.

ftojdarxsaegnon.png

Paylaşılan ve Fenerbahçe'nin yeni sezonda giyeceği formalar olduğu iddia edilen forma tasarımları tepki çekse de pek çok yerli ve yabancı futbol sever formaların tanıtım gününün beklenilmesi gerektiğini belirtti.