Fenerbahçe ve Samsunspor'un eski futbolcusu Celil Sağır kalp krizi geçirdi, son durumu nasıl?

Fenerbahçe ve Samsunspor'un eski futbolcusu Celil Sağır kalp krizi geçirdi, son durumu nasıl?

Fenerbahçe ve Samsunspor takımlarında forma giyen eski futbolcu Celil Sağır bugün hastaneye kaldırıldı. Son durumu nasıl, işte detaylar..

Fenerbahçe ve Samsunspor takımlarında forma giyen eski futbolcu Celil Sağır bugün hastaneye kaldırıldı. Bir dönem Fenerbahçe ve Samsunspor'da forma giyen başarılı futbolcu futbol hayatını sonlandırmasının ardından memleketi Samsun'da yaşamaya devam ediyordu. Samsunspor takımında da görev alan Celil Sağır bugün gündeme düşen son dakika gelişmesine göre kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Celil Sağır, Fenerbahçe, Samsunspor ve A Milli Takım'da da forma giymişti. Oynadığı futbol ile herkes tarafından takdir toplayan ve karakteri ile sevilen futbolculardan birisi olan Celil Sağır için ise Yılport Samsunspor kulübü geçmiş olsun mesajı yayımladı. Gelen haberler sonrasında ise Celil Sağır'ın sağlık durumunun nasıl olduğu araştırılmaya başlandı.

CELİL SAĞIR İÇİN SAMSUNSPOR'DAN GEÇMİŞ OLSUN AÇIKLAMASI

Samsunspor'un efsane futbolcusu Celil Sağır kalp krizi geçirdi

Yılport Samsunspor kulübünden yayınlanan geçmiş olsun açıklamasında şu ifadelere yer verildi. İşte o açıklamalar..

"Kulüp tarihimizin en önemli futbolcularından Celil Sağır'ın kalp krizi geçirdiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Celil Sağır'ın bir an önce eski sağlığına kavuşmasını temenni ediyor ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerine yer verildi.

CELİL SAĞIR'IN SON SAĞLIK DURUMU DURUMU NASIL?

Yılport Samsunspor'da toplamda 12 sezon forma giyen Celil Sağır, Fenerbahçe ve A Milli Takım'da da forma giymişti. Eski yıldız futbolcu bugün yaşadığı şehir Samsun'da kalp krizi geçirdi. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine başvuran futbolcu daha sonra anjio oldu. Hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Celil Sağır'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

CELİL SAĞIR KİMDİR?

Profesyonel futbol kariyerine 1992'de Samsun kulüplerinden Kadıköyspor'da başladı. 1994'ten itibaren formasını giymeye başladığı Samsunspor'da 2000 yılına kadar forma giydi. 147 maçta 14 gol kaydetti. 2000-2001 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olmasına karşın sakatlıklardan ötürü pek forma şansı bulamadı. 2001-2002 sezonu başında döndüğü Samsunspor'da 5 sezon daha oynadı.

10 Nisan 2010'da şike iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklandı. 3 ay sonra dava kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır. 2019 senesinde davanın sonucunda beraatine karar verilmiştir.

23 Ağustos 2014 tarihinde Samsunspor ile Orduspor arasında oynanan karşılaşmada jübilesini yaptı. Samsunspor efsanelerinden biri olarak görülen ve İmparator takma adıyla anılan Celil, Samsunspor taraftarınca seçilen Samsunspor Tarihinin En İyi İlk On Biri'nde yer almıştır