Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yeni transferleri geliyor! Galatasaray'da transfer olacak mı?

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yeni transferleri geliyor! Galatasaray'da transfer olacak mı?

Fenerbahçe ve Beşiktaş sezona bomba gibi girmek için şimdiden eksik bölgelerine transferleri gerçekleştiriyor. Yeni oyuncuları bir an önce kadrosuna katmak isteyen takımlar şimdiden transferleri yapmaya başladı. Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Fenerbahçe ve Beşiktaş sezona bomba gibi girmek için şimdiden eksik bölgelerine transferleri gerçekleştiriyor. Yeni oyuncuları bir an önce kadrosuna katmak isteyen takımlar şimdiden transferleri yapmaya başladı. Beşiktaş ve Fenerbahçe transfer sezonuna hızlı giriş yaptı. Önümüzdeki sezonda Fenerbahçe çok büyük hayal ve umutları bulunuyor. Yıllardır gelmeyen Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi hasreti bu sene bitecek mi düşünceleri şimdiden taraftar ve idari ekibin kafasında kurulmaya başlandı. Beşiktaş'ta sezona kayıpsız ve mali yönden olumlu raporla az maliyetli transferler gerçekleştirerek giriş yapmak istediğini belirtti.

Beşiktaş'ın Transferleri!

Beşiktaş'ta şimdiye kadar bir transfer yapıldı. Romain Saiss bedelsiz olarak takıma katıldı. Gedson Fernandes ise kış sezonu transfer döneminde Benfica'dan bonservisiyle satın alınarak Rizespor'a kiralanmıştı. Şimdi o da takıma katılacak.

Beşiktaş, Fas vatandaşı 32 yaşındaki tecrübeli ve deneyimli stoper oyuncusu Romain Saiss ile görüşmeye başladığını günler önce bildirdi. Romain Saiss'in İstanbul'a gelerek oyuncu kulüp arasında bütün detayların görüşülüp anlaşmaya varılması sonucu sözleşme imzalandı. Siyah-beyazlı ekip İstanbul'a getirdiği Faslı stoperi KAP'a bildirdi. Beşiktaş 32 yaşındaki savunma oyuncusu Romain Saiss'in transferi için görüşmelere başladığını duyurdu. Siyah-beyazlı kulübün futbolcu hakkında KAP'a yaptığı bildiride şu açıklamalara yer verildi, Profesyonel Futbolcu Romain Ghanem Paul Saiss'ın transferi konusunda Oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır ifadeleri kullanıldı. Saiss ayrıca Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Fenerbahçe'nin Transferleri!

Fenerbahçe şimdiye kadar Lincoln Henrique, Bruma ve Ensar Brahic ile sözleşme imzaladı. Lincoln ve Ensar'ın bonservisi satın alınırken, Bruma ise PSV Eindhoven takımından kiralandı.

Fenerbahçe, Partizan alt yapısında yetişen 2004 doğumlu Ensar Brahic ile amatör sözleşme imzaladığını açıkladı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Sırbistan'ın Partizan Kulübü'nün alt yapısında yetişen, serbest statüde bulunan 2004 doğumlu forvet Ensar Brahic amatör sözleşme imzalanarak Akademimize katıldı. Ensar Brahic'e Fenerbahçe Futbol Akademi'ye hoş geldin diyor başarılar diliyoruz ifadeleri kullanıldı.