Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi rakipleri belli oldu!

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi rakipleri belli oldu!

Ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda temsil edecek olan sarı lacivertli ekibin muhtemel rakipleri belli oldu. Peki; Fenerbahçe UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kimlerle karşılaşacak. Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri 2022 gursesgazetesi.com'da...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe bu sezonu 2'nci sırada bitirdi ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme maçlarına çıkma hakkı kazandı. Milyonlarca Fenerbahçe taraftarının bu sezon istediği şampiyonluk hedefi, Trabzonspor'un ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi ile suya düştü. Uzun yıllardır Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edemeyen Fenerbahçe'nin hedefi ise önümüzdeki sezon Spor Toto Süper Lig'de ve devler liginde başarılı sonuçlar almak. Ligde mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'nin transfer haberleri ise art arda gelmeye başladı. İsmail Kartal'ın devraldığı kötü durumdaki Fenerbahçe'nin ligin son 14 maçında yenilgi görmemiş olması dikkatleri çekti. ancak şampiyonluğu şansa bırakmak istemeyen Fenerbahçe'de yerli teknik adam İsmail Kartal'ın yerine Jorge Jesus isminin getirileceği iddiası dikkat çekti. Oldukça yüksek bir ihtimalle önümüzdeki sezon sarı lacivertli ekiple birlikte saha kenarında olacak olan Jorge Jesus için Fenerbahçe taraftaları heyecanlı bekleyişini sürdürüyor. Ancak taraftarlar uzun bir süredir hasret kaldığı UEFA Şampiyonlar Ligi için daha heyecanlı bir bekleyiş içinde. Son günlerde ise sarı lacivertli ekibin taraftarları gerek sosyal medya platformlarında gerekse arama motorlarında Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi muhtemel rakipleri için araştırmalarını yapıyor. Peki; Fenerbahçe'nin devler liginde muhtemel rakipleri hangi takımlar.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Muhtemel Rakipleri 2022

Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme maçları için sahaya çıkacak Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri için iki ihtimal var. Fenerbahçe'nin eşleşeceği takımlardan biri Dinamo Kiev.

Fenerbahçe'nin muhtemel rakiplerinden ilki dinamo Kiev. Fenerbahçe'nin Ukrayna ekibi ile eşleşmesi ve turu başarı ile geçmesi durumunda, sarı lacivertli Türk ekibinin muhtemel rakipleri Monaco, Midtjylland - AEK Larnaca maçının galibi, Sturm Graz ve Union Saint-Gilloise takımları olacak.

Fenerbahçe'nin bir diğer muhtemel rakibi ise Midtjylland. Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda karşılaşması muhtemel olan Midtjylland karşısında Fenerbahçe'nin galip gelmesi durumunda muhtemel rakipleri ise şu şekilde; Benfica, Rangers, Dinamo Kiev - AEK Larnaca maçının galibi ve PSV Eindhoven olacak.

Taraftarların heyecanla beklediği UEFA Şampiyonlar Ligi'nde rakipleri görece kolay olan Fenerbahçe'nin yeni hoca Jorge Jesus ve yeni takım yapılanması ile devler liginde başarılı sonuçlar alması bekleniyor.