Fenerbahçe Lincoln Henrique ile imzayı attı ortalık karıştı! Jorge Jesus Mesut Özil'i kadro dışı mı bırakıyor?

Fenerbahçe Lincoln Henrique ile imzayı attı ortalık karıştı! Jorge Jesus Mesut Özil'i kadro dışı mı bırakıyor?

Fenerbahçe'nin Lincoln Henrique ile anlaşma imzalamasından sonra yıldız oyuncu kadro dışı bırakıldığına dair iddialar ortaya atıldı. Jorge Jesus'un Mesut Özil'i kadro dışı bırakması gündeme bomba gibi düştü. Haberin bütün detayları gursesgazetesi.com'da..

Lincoln Geldi Ortalık Karıştı!

Fenerbahçe'nin Lincoln Henrique ile anlaşma imzalamasından sonra yıldız oyuncu kadro dışı bırakıldığına dair iddialar ortaya atıldı. Jorge Jesus'un Mesut Özil'i kadro dışı bırakması gündeme bomba gibi düştü. Geçen sene ticari işleri sebebiyle kadroda yer almasına rağmen istenileni veremediği düşünlen Mesut Özil sezonun sonlarına doğru kadro dışı bırakılmıştı. Bu kadar yönetimin önerisi teknik ekibin kararıyla ortaklaşa verildiği açıklandı. Kulüp içinde yetkili kişilerin resmi açıklamaları sonrası Mesut Özil ile röportaj düzenleyen basın mensupları, sorulan sorular karşısında Özil'in beklenmedik cevaplarıyla karşı karşıya kaldı. Bu durum herkesi şoka uğratmıştı. Mesut Türkiye'ye gelirken sözleşme içeriğinde belirlenen maddeler arasında ticari işleriyle uğraşması hakkında madde olduğunu belirterek kendisi Fenerbahçe'ye gelirken sözleşme detayları dışında bir tavır sergilemediğini savundu. Gelişen olaylar sonrası sarı-lacivertli kulübün büyük ümitlerle getirdiği yıldız futbolcu kadro dışı kalmıştı.

Portekiz Ligi'nde yer alan başkanı Türk olan Santa Clara takımından bonservisi satın alınan Lincoln Henrique'nin takıma katılmasıyla beraber ortalık karıştı. Jorge Jesus'un Mesut'tan beklenileni alamayacağını belirterek futbolcunun kadro dışı kalmasını istedi. İdari ve teknik ekibin ortak kararı sonrası yıldız futbolcu tamamıyla uzun süreliğine belki de kalıcı olarak kadro dışı kaldı.

Lincoln Henrique Fenerbahçe'ye İmzayı Attı!

Sarı-lacivertli ekip Santa Clara'dan transfer ettiği Brezilyalı orta saha oyuncusu ile dört yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe kulübünün resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre 2022-23, 2023-24, 2025,26 sezonlarında sarı lacivertli formayı giyecek olan Lincoln Henrique'nin imza töreni, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki ile gerçekleştirildi. Açıklamada, Lincoln Henrique'ye 'Ailemize hoş geldin' diyor, Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz ifadeleri kullanıldı.