Fenerbahçe Gelecek Sezon Yeni Formasını Tanıttı

Fenerbahçe Gelecek Sezon Yeni Formasını Tanıttı

Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu’nda gelecek sezona dair önemli açıklamalarda bulundu. Olağan toplantıda Fenerbahçe’nin yeni sezon formasını da tanıttı. Ayrıntılar gursesgazetesi.com’da…

Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısına kurul içerisinde yer alan kişi ve taraftarları selamlayarak başladı. Koç, Fenerbahçe’ye başkan olarak seçildiği tarihten günümüze kadar yaşanılanlar karşısında dolu olduklarını belirtti. Fenerbahçe kulübünün futbol müsabakalarında yaşadıkları haksızlıklara, hakem hatalarına, TFF ile 1959 öncesi şampiyonluk sorunlarına ve transferlerde yaşadıkları olumsuzluk ve beklentilerinin karşılanamadıklarını uzun süre boyunca problemleri ifade etti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gelecek sezon 5 yıldızlı yeni arma hakkında, ‘’Gelecek sezonki formaları ısmarladık ama 2023-2024 sezonundan itibaren armamıza 5 yıldızı koyacağız. Fenerium ürünlerine şimdiden 5 yıldızı koyacağız.’’ ifadeleri ile 5 yıldızlı armayı tanıttı.

Koç, 1959 öncesi kazandıkları şampiyonluklarıyla ilgili TFF’ye başvurularından 15 aydır cevap alamadıklarını bundan sonraki süreçte kulüp içinde ortak karar alıp uygulayacaklarını belirtti. İfade ettiği söylemlerin üzerine gelecek sezon Fenerbahçe’nin yeni 5 yıldızlı logosunu tanıttı.

Pankart sorununa ilişkin, ‘’Dün bir basın toplantısı yaptık. Belki de geç kaldık. Öfkeliyiz. Pankarta öfkeliyiz. Pankarta öfkeli olma sebeplerimiz de var. Sayın Divan Başkanı çok güzel kelimelerle hislerimizi sizlere aktardı. Eminim burada olan herkese ve bizleri televizyonları başından izleyen herkes benzer duygu ve düşünceler içindedirler.’’ ifadelerini kullandı.

Gelecek sene ile birlikte Cumhuriyetimizin ve TFF’nin 100.yılı olacak bu gelişme hakkında açıklama yapan Ali Koç ifadelerine şöyle devam etti, ‘’Seneye Cumhuriyetimizin 100. yılı. Aynı zamanda TFF’nin de 100. yılı. Bir belgesel yapacaklar. Kara kara düşünüyorlar, ‘Ne yapacağız?’ 100. yılını kutlamak istiyorsan, 1959 öncesini de kâle alacaksın. Kutlamak istemiyorsan 1959’dan sonra hayatını idame ettireceksin. Yani 1923’ten beri bizzat TFF tarafından oynatılan büyük efsanelerin, büyük maçlara sahne olan Cihat Armanların, Baba Hakkıların, Süleyman Sebaların, Gündüz Kılıçların katıldığı şampiyonlukları hakkı olan kulüplere ya teslim edeceksiniz, ondan sonra 100.yıınızı kutlayacaksınız. Veya 100.yılımız demeyeceksiniz. Ama son verdiğiniz cezalardan da görüyoruz ki, siz her şeyi yapmaya muktedirsiniz. Sizde utanma, çekinme yok. Bu son cezadan sonra hayretler içindeyiz.’’ dedi.