Fenerbahçe Fatih Karagümrük Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? Fenerbahçe Fatih Karagümrük Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe Fatih Karagümrük Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? Fenerbahçe Fatih Karagümrük Muhtemel 11'ler

Spor Toto Süper Lig'de son düzlüğe yaklaşırken 37'nci hafta maçları devam ediyor. Bu akşam karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük'ün maçı ise heyecanla bekleniyor. Peki; Fenerbahçe- Fatih Karagümrük maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 37'nci haftasında Fenerbahçe evinde, Ülker Stadı'nda VavaCars Fatih Karagümrük takımını ağırlayacak. Fenerbahçe, bu maçı da kazanarak ikinciliği garantilemek ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyor. Fatih Karagümrük ise bu maçı kazanarak Alanyaspor'un mağlubiyeti halinde ligde beşinci sıraya yükselecek. Her iki takım için de büyük önem taşıyan maç için her iki takımın taraftarının yanı sıra futbol severler oldukça heyecanlı. Pek çok taraftar Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maçının saat kaçta, hangi kanalda olacağını arama motorlarında aratmaya başladı. Peki; Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maçı saat kaçta, hangi kanalda? Maçın muhtemel 11'leri ve daha fazlası gursesgazetesi.com'da...

Fenerbahçe - Fatih Karagümrük Maçı Saat Kaçta?

Fenerbahçe'nin evinde Fatih Karagümrük'ü ağırlayacağı ve her iki takım için de önem taşıyan karşılaşma bu akşam oynanacak. Saat 19.00'da başlayacak olan maçta hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Ali Saygın Ögel ve Kemal Yılmaz'ın Meler'e yardımcı olacağı maçta Var odasının koltuğunda ise Yaşar Kemal Uğurlu oturacak.

Fenerbahçe - Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük'ün karşı karşıya geleceği mücadele için taraftarlar heyecanlı. Bu akşam Spor Toto Süper Lig'de trafiğin yoğun olması sebebiyle futbol severler Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük'ün mücadelesinin hangi kanalda yayınlanacağını araştırıyor.

İki takımın karşılaşacağı ve kıran kırana mücadele edeceği maç saat 19.00'da Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda başlayacak ve beIN SPORTS 1'den canlı bir şekilde futbol severlerin ekranlarına gelecek.

Fenerbahçe - Fatih Karagümrük Maçı Muhtemel İlk 11'ler

Eksikleri bulunan Fenerbahçe'de İsmail Kartal hocanın nasıl bir kadro oluşturacağı merak konusu oldu. Fenerbahçe taraftarları maçın ilk 11'lerini araştırmaya başladı. Maçın ilk 11'leri henüz paylaşılmamış olsa da muhtemel ilk 11'ler şu şekilde;

Fenerbahçe: Altay, Sangare, Tisserand, Serdar Aziz, Ferdi, Gustavo, Zajc, Osayi, İrfan Can, Rossi, Serdar Dursun

Karagümrük: Viviano, Biraschi, Burak, Luckassen, Caner, Jimmy Durmaz, Biglia, Ahmed Musa, Emre Mor, Borini, Pesic

Volkan Demirel Kadıköy'de Rakip Olacak

Fenerbahçe'nin efsane kale bekçisi Volkan Demirel bu sezon başında Fatih Karagümrük'ün teknik direktörlüğünü yapmaya başladı. Bu sezon ilk kez Kadıköy'de rakip olan Volkan Demirel'e taraftarların saygı ile yaklaşması bekleniyor. Tüm biletlerin satıldığı maçta taraftarlar takımını ligin son düzlüğünde yalnız bırakmayacak.